The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φράιμπουργκ εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фрайбург-БоруссияД-12.08

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 9:30 μ.μ.

Europa-Park Stadion

Την Παρασκευή ξεκινά ήδη ο δεύτερος γύρος της Bundesliga, το πρόγραμμα του οποίου θα ανοίξουν οι Φράιμπουργκ και Ντόρτμουντ, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων στον πόρο μας.

Η Φράιμπουργκ ξεκίνησε θεαματικά

Την περασμένη σεζόν, η Φράιμπουργκ πάλεψε για την τέταρτη θέση σε όλο το πρωτάθλημα, μόνο ένα αδύναμο τελείωμα ώθησε τον σύλλογο πίσω στην έκτη θέση, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Ο σύλλογος έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας την περασμένη σεζόν, όπου έχασε από τη ΡΜ Λειψίας μόνο στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα ξεκίνησε καλά και αυτή τη σεζόν, στο εθνικό κύπελλο με μεγάλη δυσκολία νίκησε την Καϊζερσλάουτερν εκτός έδρας, επικρατώντας μόνο στην παράταση – 2:1. Το ξεκίνημα στην Bundesliga αποδείχθηκε θεαματικό, κατάφεραν να νικήσουν την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας με σκορ 4:0. Τραυματισμοί και αποβολή δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να επιβάλει αγώνα για τον τίτλο

Με νίκες ξεκίνησαν και οι «κιτρινόμαυροι» τη φετινή σεζόν, νίκησαν στο Κύπελλο Γερμανίας εκτός έδρα τη Μόναχο 1860 με σκορ 3:0. Σοβαρός αντίπαλος ήταν στον πρώτο γύρο της Bundesliga, η Ντόρτμουντ φιλοξένησε την Λεβερκούζεν, πολλοί περίμεναν γιορτή παραγωγικού ποδοσφαίρου, ωστόσο η Ντόρτμουντ κέρδισε μόνο 1:0. Η αξιόπιστη άμυνα σίγουρα δεν είναι τυπική για τους «κιτρινόμαυρους», όπως φαίνεται η ομάδα θα προσπαθήσει να παίξει πιο ρεαλιστική. Ο σύλλογος έχει συνήθως πολλές απώλειες προσωπικού, λόγω της ζημιάς πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι ομάδες συχνά παίζουν αποτελεσματικά μεταξύ τους. Την περασμένη σεζόν, οι αντίπαλοι αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, η Φράιμπουργκ κέρδισε 2:1, ενώ η Ντόρτμουντ πήρε εκδίκηση – 5:1.

Πρόβλεψη

Θα έχουμε τη συνάντηση, όταν οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα εκπλήξει την Ντόρτμουντ, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ελάχιστη προτίμηση στην Ντόρτμουντ, αν και θα πρέπει να περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα. Αναμένουμε τη συνηθισμένη μάχη με αντεπιθέσεις, όπου σίγουρα θα σημειωθούν γκολ, προτείνουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *