- Προβλέψεις Κυριακής 13/03/2016 για την 29η αγωνιστική στην Serie A Ιταλίας!!!
- Προβλέψεις Κυριακής 13/03/2016 για την 29η αγωνιστική στην Primera Division Ισπανίας!!!
- Προβλέψεις Κυριακής 13/03/2016 απο Αγγλία!!!
- Προβλέψεις Κυριακής 13/03/2016 για την 30η αγωνιστική στην Ligue 1 Γαλλίας!!!
- Προβλέψεις Κυριακής 13/03/2016 για την 26η αγωνιστική στην Super League Ελλάδας !!!
- Προβλέψεις Σαββάτου 12/03/2016 για την 24η αγωνιστική στην Bundesliga Γερμανίας !!!
- Προβλέψεις Σαββάτου 12/03/2016 για την 30η αγωνιστική στην Ligue 1 Γαλλίας!!!
- Προβλέψεις Σαββάτου 12/03/2016 για την 26η αγωνιστική στην Super League Ελλάδας !!!
- Προβλέψεις Σαββάτου 12/03/2016 για την 27η αγωνιστική στην Eredivisie Ολλανδίας!!!
- Προγνωστικά Παρασκευής 11/03/2016 για τους υπόλοιπους αγώνες στην Ευρώπη!!
- Προβλέψεις Παρασκευής 11/03/2016 για την 26η αγωνιστική στην 2. Bundesliga Γερμανίας!!!
- Προβλέψεις Παρασκευής 11/03/2016 για την 22η αγωνιστική στην Erste Liga Αυστρίας!!!
- Προβλέψεις Παρασκευής 11/03/2016 για την 30η αγωνιστική στην Ligue 2 Γαλλίας !!!
- Προβλέψεις Παρασκευής 11/03/2016 για την 29η αγωνιστική στην Eerste Divisie Ολλανδίας !!!
- Προβλέψεις Πέμπτης 10/03/2016 για την φάση των 16 του Europa League !!! (Αγώνες των 22:05)
Φράιμπουργκ εναντίον Λεβερκούζεν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Μπουντεσλίγκα
Schwarzwald-Stadion (Φράιμπουργκ)
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)
Ο 29ος γύρος της γερμανικής Μπουντεσλίγκα ξεκινά στις 29 Μαΐου με τον αγώνα Φράιμπουργκ εναντίον Λεβερκούζεν. Για ποιον θα είναι επιτυχής η μαγεία των αριθμών; Προτείνουμε τη δική μας έκδοση του στοιχήματος για τον επερχόμενο αγώνα.
Άτυχη Φράιμπουργκ
Μετά την καραντίνα η Φράιμπουργκ είναι θανατηφόρα άτυχη. Στις δύο πρώτες συναντήσεις η ομάδα σημείωσε γκολ στο τέλος, γεγονός που άλλαξε το αποτέλεσμα, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ακυρώθηκαν μετά την επανάληψη του βίντεο. Η ομάδα ήταν άτυχη και στον τρίτο αγώνα, η ομάδα η Φράιμπουργκ είχε προβάδισμα 3:1 εκτός έδρας με την Άιντραχτ, αλλά δεν κράτησε το πλεονέκτημα στο τέλος, παίζοντας ως αποτέλεσμα 3:3. Τώρα η ομάδα καταλαμβάνει την όγδοη θέση στην κατάταξη, διεκδικώντας τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, η διαφορά από την οποία έχει αυξηθεί έως 4 βαθμούς. Αν και η έβδομη θέση είναι πιθανό θα είναι του Euro Cup, θέλει μόνο ένα βαθμό μέχρι αυτή.
Θεαματική Λεβερκούζεν
Οι φαρμακοποιοί έτρεξαν μπροστά πολύ ωραία μετά την επανεκκίνηση του γερμανικού πρωταθλήματος, έχοντας κερδίσει δύο εκτός έδρας νίκες επί της Βέρντερ Βρέμης – 4:1 και της Γκλάντμπαχ – 3:1. Αλλά στο τελευταίο παιχνίδι οι κερκίδες της δεν βοήθησαν την Λεβερκούζεν να νικήσει την Βόλφσμπουργκ – 1:4. Μετά από αυτήν την αποτυχία η ομάδα άφησε το κουαρτέτο των πιο δυνατών. Η Λεβερκούζεν είναι πίσω από την τέταρτη Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ μόνο όσον αφορά τη διαφορά γκολ, και θέλει μόνο δύο βαθμούς μέχρι την τρίτη θέση. Η ομάδα παίζει πολύ θεαματικό ποδόσφαιρο, ακόμα και χάνει όμορφα, είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε μια τέτοια Λεβερκούζεν.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι ομάδες έχουν ασυνήθιστη στατιστική των προσωπικών αναμετρήσεων ως για την Μπουντεσλίγκα. Τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες έληξαν με ισοπαλία και σε καμία περίπτωση δεν σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Η Λεβερκούζεν είχε ένα τεράστιο πλεονέκτημα στον αγώνα του πρώτου γύρου, αλλά ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 1:1.
Πρόβλεψη
Κάθε ομάδα έχει κίνητρα για τουρνουά, αλλά στο παιχνίδι οι φαρμακοποιοί φαίνονται καλύτεροι. Η Φράιμπουργκ δεν θα βοηθηθεί από το γήπεδό της, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι γηπεδούχοι άρχισαν να κερδίζουν λιγότερα με κενές κερκίδες, και οι αυριανοί αντίπαλοι βρίσκονται σε ίσες συνθήκες. Προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη της Λεβερκούζεν, ακόμη και παρά το τελευταίο φιάσκο, οι παίκτες της Λεβερκούζεν φαίνονται πολύ καλοί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Λεβερκούζεν με απόδοση 1,76.
ΝΕΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ
-
Τελικός με 10 ευρώ (ανακοίνωση)
Tις πληροφορίες για την προπώληση των...
-
Τελικός με 10 ευρώ (ανακοίνωση)
Tις πληροφορίες για την προπώληση των...
-
Τελικός με 10 ευρώ (ανακοίνωση)
Tις πληροφορίες για την προπώληση των...
-
Τελικός με 10 ευρώ (ανακοίνωση)
Tις πληροφορίες για την προπώληση των...
ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
-
Ο Μοράτα ετοιμάζει τη χαριστική βολή στη Γιουβέντους
Ο Άλβαρο Μοράτα ίσως ήταν η...
-
Το Royal Shrovetide Football είναι αγώνας ποδοσφαίρου με κανόνες wrestling
Ένα ετήσιο παιχνίδι με 3.000 παίκτες...
-
Ο Ηλίας Κουτσουπιάς είναι το μήλο που θα ξεπεράσει τη μηλιά
Ο Ηλίας Κουτσουπιάς δεν είναι απλά...
-
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το Ολυμπιακός – Άρης
Το Stoiximan.gr, μεγάλος χορηγός του Ολυμπιακού,...
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
- TheBetSchool (6,257)
- Αναλύσεις (6,760)
- Αξίζει να το δεις (55)
- Επιτυχίες (7)
- Κουπόνια (772)
- Επίκουρος Καθηγητής (34)
- Καθηγητής (53)
- Λέκτορας (70)
- Μαθηματικός (58)
- Πρύτανης (43)
- Νέα Ελληνικών Ομάδων (45)
- Νέα Κυπριακών Ομάδων (84)
- Σκληροπυρηνικοί Οπαδοί (22)