The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φράιμπουργκ εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για τον αγώνα

Фрайбург-Ювентус-16.03

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, 7:45 μ.μ.

Europa-Park Stadion

Η Φράιμπουργκ θα προσπαθήσει να σπάσει την αντίσταση της Γιουβέντους στην επόμενη αναμέτρηση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Φράιμπουργκ

Την παραμονή η Φράιμπουργκ κέρδισε τη Χόφενχαϊμ με 2-1 για να επιστρέψει στην κούρσα για τον τερματισμό του Champions League, τώρα είναι στην πέμπτη θέση της Bundesliga. Πριν από αυτό, οι «γύπες» σημείωσαν δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με την Γλάντμπαχ (0:0) και την Λεβερκούζεν (1:1), οπότε σαφώς δεν είναι 100% έτοιμοι για το κρίσιμο κομμάτι της σεζόν.

Γιουβέντους

Από τις αρχές Φεβρουαρίου, η Γιουβέντους έχει κερδίσει οκτώ νίκες σε δέκα συναντήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, χάρη στις οποίες καταλαμβάνει με αυτοπεποίθηση την έβδομη θέση στη Serie A. Εάν στο πρωτάθλημα η «Γηραιά Κυρία» αντιμετωπίζει πειθαρχικές κυρώσεις με τη μορφή αφαίρεσης βαθμών, στο Γιουρόπα Λιγκ τίποτα δεν την εμπόδισε να επικρατήσει της Ναντ – 1:1 και 3:0.

Πρόβλεψη

Πριν από μια εβδομάδα, οι γίγαντες του Τορίνο απέκτησαν πλεονέκτημα ενός γκολ και κινδυνεύουν να το χάσουν, δεδομένης της δύναμης της Φράιμπουργκ στην έδρα τους. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι θα λειτουργήσουν αυστηρά από την άμυνα, θα έχουν και ευκαιρίες για γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,01.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *