The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Τότεναμ: προγνωστικά για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - JANUARY 13: Harry Kane of Tottenham Hotspur battles for possession with Ruben Loftus-Cheek of Fulham  during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Fulham at Tottenham Hotspur Stadium on January 13, 2021 in London, England. Sporting stadiums around England remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Matthew Childs - Pool/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Κρέιβεν Κότατζ
Τη Δευτέρα θα υπάρχουν λίγα παιχνίδια σε σχέση με το Σαββατοκύριακο, αν και δεν αποκλείεται να βρεθούν επιλογές για στοιχήματα. Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Φούλαμ εναντίον Τότεναμ. Διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στις σελίδες του πόρου μας. Ποιος θα είναι πιο δυνατός στο επόμενο ντέρμπι του Λονδίνου;
Οι «κάτοικοι του καλοκαιριού» φαίνονται σοβαροί
Πριν από την έναρξη της σεζόν, από τη Φούλαμ δεν περίμεναν να έχει καλή απόδοση, κανείς δεν θα έμενε έκπληκτος από τον αγώνα για επιβίωση της ομάδας. Οι «κάτοικοι του καλοκαιριού» φαίνονται καλοί, καταλαμβάνοντας την υψηλή έβδομη θέση, υπάρχουν αμφιβολίες ότι ο σύλλογος μπορεί να παλέψει για ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά η πρόοδος είναι εμφανής. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα έχασε επαγγελματικά από την ισχυρή Νιούκασλ, σπάζοντας ένα σερί τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα. Λόγω προβλημάτων υγείας, δύο παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη.
Οι Σπερς είναι πίσω από τους πρώτες τέσσερις
Η Τότεναμ δεν επωφελήθηκε από το διάλειμμα στο πρωτάθλημα, κατάφερε να κερδίσει μόνο μία νίκη σε πέντε συναντήσεις. Στον τελευταίο γύρο, οι Σπερς κέρδισαν εκτός έδρας τη Μάνσιτι με 2:0 μετά το πρώτο ημίχρονο και τελικά έχασαν με 2:4. Ο σύλλογος έπεσε πίσω στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, τώρα η διαφορά από τις πρώτες τέσσερις επιθυμητές είναι έξι βαθμούς. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι υπάρχουν προβλήματα στο αγωνιστικό πλάνο, είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας, πρέπει να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση. Πριν από αυτή τη συνάντηση, η ομάδα έχει μία απώλεια προσωπικού.
Προσωπικές συναντήσεις
Στη μάχη του πρώτου γύρου η Τότεναμ έπαιξε πιο ενεργά και έτσι κέρδισε επάξια με σκορ 2:1.
Πρόβλεψη
Στο βαθμολογικό πίνακα τις ομάδες τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί, αν και οι φιλοδοξίες της Τότεναμ είναι σαφώς μεγαλύτερες. Οι Σπερς θεωρούνται ελαφρά φαβορί, αλλά η Φούλαμ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να κερδίσει βαθμούς απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Περιμένουμε ενδιαφέρον ποδόσφαιρο, όπου κανείς δεν θα παίζει όπως να ‘ναι στο δικό του μισό. Το στοίχημα σε over 10,5 κόρνερ φαίνεται ελκυστικό (απόδοση 2,05).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *