The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Μπέρνλεϊ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фулхэм-Бернли-10.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κρέιβεν Κότατζ

Μόνο ένας αγώνας έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα στην Πρέμιερ Λιγκ, μιλάμε για την αναμέτρηση Φούλαμ εναντίον Μπέρνλεϊ, η πρόβλεψη δημοσιεύεται στον πόρο μας.

The Cottagers δεν πιστεύουν στο θαύμα

Η Φούλαμ συνειδητοποιούσε ότι θα ήταν δύσκολο να μείνει στην ελίτ, αλλά δεν μπορούσε να προσαρμοστεί σε τέτοιο ρυθμό. The Cottagers βρίσκονται στη 18η θέση, μέχρι την επιθυμητή 17η θέση θέλει 9 βαθμούς, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο σύλλογος μπορεί να καλύψει αυτό το τεράστιο χάντικαπ σε τέσσερις γύρους. Επιπλέον, η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, καθώς δεν κερδίζει έξι συνεχόμενους αγώνες, έχοντας σημειώσει μόνο έναν βαθμό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ήττα σε αυτή τη συνάντηση θα στείλει το σύλλογο στο Τσάμπιονσιπ, αν και κανείς δεν πιστεύει πια στη σωτηρία. Τρεις παίκτες θα χάσουν τον αγώνα λόγω τραυματισμών.

Η Μπέρνλεϊ σχεδόν ολοκλήρωσε το στόχο

Η Μπέρνλεϊ δεν είχε την καλύτερη σεζόν, αλλά ο σύλλογος πρέπει να διατηρήσει θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Η 17η θέση στην κατάταξη ακούγεται επικίνδυνη, αλλά το κενό 9 πόντων από τη ζώνη υποβιβασμού θα πρέπει να καθησυχάσει τους οπαδούς του συλλόγου. Η ομάδα επίσης δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, έχοντας υποστεί 4 ήττες σε πέντε συναντήσεις, νίκησαν μόνο την Γουλβς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Sean Dish έχασαν από την Γούεστ Χαμ με σκορ 1:2. Η Μπέρνλεϊ μπορεί να κλείσει το θέμα διατήρησης θέσης στην ελίτ, αν κερδίσει, αν και η ισοπαλία θα ήταν αποδεκτό αποτέλεσμα. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να βγουν στο γήπεδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι αντίπαλοι σημείωσαν ισοπαλία με σκορ 1:1, και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου.

Πρόβλεψη

Οι γηπεδούχοι θεωρούνται μικρά φαβορί εδώ, γιατί η νίκη θα τους αφήσει λίγη ελπίδα για επιβίωση. Η Μπέρνλεϊ έχει επίσης κίνητρα, επειδή η επιτυχία σε αυτή τη συνάντηση, στην ουσία, εγγυάται θέση για τον σύλλογο στην επόμενη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα συναντηθούν αντίπαλοι από το κάτω μέρος του τουρνουά, αλλά περιμένουμε παραγωγικό ποδόσφαιρο και στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *