The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фулхэм-МанчестерЮнайтед-20.01b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, 10:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Craven Cottage

Στον επόμενο αγώνα του δέκατου όγδοου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν τους ισχυρότερους Φούλαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φούλαμ

Την παραμονή η Φούλαμ έχασε ελάχιστα 0:1 από την Τσέλσι, ενώ πριν από αυτό, με τη σειρά, έπαιξε ισοπαλία με τους Μπράιτον (0:0), Νιούκασλ (1:1), Σαουθάμπτον (0:0) και Τότεναμ (1:1). Τώρα οι «κότατζες» καταλαμβάνουν τη δέκατη όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 14:25.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την Γούλβερχαμπτον 1-0, την Άστον Βίλα 2-1 και την Μπέρνλι 1-0, και σημείωσε αξιόλογες ισοπαλίες σε εκτός έδρας μονομαχίες με την Λέστερ (2:2) και τη Λίβερπουλ (0:0). Αυτό σε καμία περίπτωση δεν εμπόδισε τους «κόκκινους διαβόλους» να ηξηθούν μόνοι τους την κατάταξη με 37 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 34:24.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς προβλήματα θα εφαρμόσει την ανωτερότητά της στην τάξη έναντι ενός ρεαλιστικού αντιπάλου που δεν ξέρει να παίξει καλά-καλά επίθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *