The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Γούλβερχαμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

11 August 2020, North Rhine-Westphalia, Duisburg: Football: Europa League, Wolverhampton Wanderers - FC Sevilla, Final-Eight, quarter-finals at the Schauinsland-Reisen-Arena. Wolverhamptons Adama Traore watches the game. Photo: Rolf Vennenbernd/dpa

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κρέιβεν Κότατζ

Ο τελευταίος γύρος στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ τελείωσε με συνάντηση μεταξύ Γουλβς και Γουεστ Χαμ. Και ήδη την Παρασκευή οι «λύκοι» θα παίξουν εναντίον της Φούλαμ. Θα μπορούν να παίξουν καλά εκτός έδρας; Ο ιστότοπος έχει δημιουργήσει μια λεπτομερή πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 9 Απριλίου 2021.

Η Φούλαμ δεν μπορεί με τίποτα να εγκαταλείψει τη ζώνη υποβιβασμού

Οι «Cottages» εξακολουθεί να βρίσκονται στην 18η θέση, πιο κάτω από αυτούς είναι εντελώς κωφά αουτσάιντερ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Μπρόμιτς. Παρόλο που τα «κοτσύφια» ζωντάνεψαν τελευταία, τι αξίζει η συντριπτική τους νίκης επί της Τσέλσι εκτός έδρας. Επομένως, θα φτάσουν στον αντίπαλο από το Λονδίνο, οι παίκτες του Scott Parker σπάνια ευχαριστούν τελευταία. Τίποτα δεν κατάφεραν στον τελευταίο γύρο. Φαινόταν ότι θα ήταν δυνατό να φέρουν βαθμούς από τα Μπέρμιγχαμ, στο 61ο λεπτό ο Μίτροβιτς άνοιξε το σκορ. Αλλά στην υπόλοιπη μισή ώρα η Άστον Βίλα κατάφερε, μέσω των προσπαθειών του Αιγυπτιακού Τρεζεγκέτ (διπλό και ασίστ στον Γουάτκινς), να σημειώσει σίγουρη νίκη εντός έδρας με σκορ 3-1. Εν τω μεταξύ, η Νιούκασλ σημείωσε ισοπαλία με την Τότεναμ και απομακρύνθηκε άλλο 1 βαθμό μπροστά από τον αντίπαλό της.

Η Γουλβς απλώς τελειώνει τη σεζόν

Οι «λύκοι» δεν μπόρεσαν να κρατηθούν για τη τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε υψηλό επίπεδο. Αφού τερμάτισαν στην 7η θέση δύο φορές στη σειρά μετά την επιστροφή από το Τσάμπιονσιπ, σημειώθηκε πτώση. Ναι, οι τραυματισμοί επηρέασαν σημαντικά, συμπεριλαμβανομένου του Raul Jimenez. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το γενικό επίπεδο παιχνιδιού στο ύψος του 2018-2020. Σημείωναν λιγότερα γκολ, έχαναν περισσότερα και, ως αποτέλεσμα, μετακόμισαν φυσικά στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα. Είναι περίεργο το γεγονός ότι με την Γουεστ Χαμ τη Δευτέρα έπαιξαν ένα απροσδόκητα θεαματικό, έντονο αγώνα. Σε αυτό, πρωτ’ απ’ όλα, οι «λύκοι» άρχισαν να σκοράρουν, έχοντας χάσει μόνο τρεις φορές. Δεύτερον, στο τέλος έχασαν από τα «σφυριά», αν και με σκορ 2-3. Ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ καμία συζήτηση για τον κίνδυνο υποβιβασμού. Οπότε τώρα πρέπει απλώς να ολοκληρώσουν τον τρέχοντα κύκλο τουλάχιστον και να λάβουν υπόψη τα μαθήματά του, προετοιμάζοντας για το επόμενο πρωτάθλημα.

Προηγούμενοι αγώνες

Για την Γουλβς η Φούλαμ έγινε πρόσφατα ένας βολικός αντίπαλος. Από 13 τελευταίας συναντήσεις, οι «Cottages» κατάφεραν να κερδίσουν μόνο 1, εντός έδρας τον Φεβρουάριο του 2018. Ακόμα και το περασμένο φθινόπωρο το γκολ του Neto έφερε 1-0 υπέρ των «λύκων».

Πρόβλεψη

Σε αυτόν τον αγώνα οι «Cottages» πιο πολύ θα αγωνιστούν για τη νίκη. Αλλά από τους «λύκους» μπορείτε να περιμένετε γκολ, όπως κι να ‘χει, η τάξη των ερμηνευτών είναι υψηλή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι το σύνολο είναι πάνω από 2,0 με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *