The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Άρσεναλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

0_GettyImages-1211001709 (Копия)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κρέιβεν Κότατζ

Η Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά επιτέλους στην Αγγλία. Αυτή τη φορά το τουρνουά ξεκινά στα μέσα Σεπτεμβρίου με το ντέρμπι του Λονδίνου να έρχεται πρώτο: Φούλαμ εναντίον Άρσεναλ. Scott Parker εναντίον Mikel Arteta, έχουν συναντηθεί στο γήπεδο, αλλά τι θα γίνει τώρα, ως προπονητές;

Η Φούλαμ πρέπει να μάθει από το πρόσφατο παρελθόν

Οι Cottage το 2018 ήταν ήδη ομάδα που επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ. Τότε, όπως πολλοί πιστεύουν, εμπόδισε η υπερβολική αγάπη του ιδιοκτήτη για το πνευματικό αγαπημένο του παιδί. Ο Shahid Khan άρχισε να αγοράζει ηλικιωμένους παίκτες εκτός σεζόν σαν η ομάδα του να έπαιζε σε κάποιο Κατάρ. Ως αποτέλεσμα, μια ισχυρή, έτοιμη για μάχη ομάδα κατέρρευσε. Και η εξωφρενική αλλαγή των διευθυντών έσπασε ολοκληρωτικά τις ελπίδες. Αλλά στο τέλος ο ρόλος του προπονητή ανατέθηκε στον Scott Parker. Ο νεαρός τεχνικός κατάφερε καλά το έργο του, επιστρέφοντας την ομάδα του Λονδίνου αμέσως στην Πρέμιερ Λιγκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά ο Χαν δεν ενδιαφέρεται και τόσο για  τα «ψώνια», περιορίζοντας με τοπική ενίσχυσης όπως η ενοικίαση του Μάριο Λέμιν.

Η Άρσεναλ είναι υποχρεωμένη να βελτιωθεί αυτή τη σεζόν

Οι «κανονιέρηδες» κατέληξαν στην 8η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ 2019/2020. Είναι η χαμηλότερη θέση τα τελευταία 25 χρόνια. Μόνο η κατάκτηση του κυπέλλου τον Αύγουστο και μαζί του της θέσης τουλάχιστον στο Europa League, θα βοηθήσει να κρατήσουν τον Ομπαμεγιάνγκ, ο Πιέρ-Εμερίκ φέρεται να συμφώνησε για ένα νέο συμβόλαιο. Μια ενδιαφέρουσα υπογραφή ήταν η απόκτηση του αμυντικού Gabriel από τη Λιλ. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Saliba θα έρθει επίσης από την Σαιν- Ετιέν μετά τη λήξη της ενοικίασης, μπορεί να γίνει ένα νέο και πολλά υποσχόμενο ζευγάρι στο κέντρο της άμυνας. Σημειώνουμε επίσης την επιστροφή του Leno, ο οποίος έχασε πολλά λόγω τραυματισμού. Αλλά ίσως ο Emiliano Martinez δε θα εγκαταλείψει τη θέση του τόσο εύκολα;

Είναι απίθανο η επερχόμενη συνάντηση να μοιάζει με πραγματικού ντέρμπι. Και οι 5 τελευταίοι αγώνες έληξαν με τις νίκες της Άρσεναλ. Στη σεζόν 2018/2019 οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν και τα δύο παιχνίδια με συνολικό σκορ 9:2.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ έχει ορισμένα προβλήματα, αλλά πρέπει σίγουρα θα τα καταφέρει με την 4η ομάδα του Τσάμπιονσιπ της σεζόν 2019/2020. Στοιχηματίζουμε στους φιλοξενούμενους (με απόδοση 1.615).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *