The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για τον αγώνα

Арсенал-МанчестерСити-15.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023, 4:00 μ.μ.

Κρέιβεν Κότατζ

Στην Αγγλία, το Σαββατοκύριακο που έρχεται υπόσχεται να είναι πολύ ενδιαφέρον. Ωστόσο, το ντέρμπι της Κυριακής του Λονδίνου, μεταξύ της Φούλαμ και της Άρσεναλ, ξεχωρίζει. Μπορούν οι «κανονιέρηδες» να αντιμετωπίσουν τον θαρραλέο νεοφερμένο; Οι ειδικοί του ιστότοπου έκαναν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 12 Μαρτίου 2023.

Η Φούλαμ ανεβάζει το επίπεδο των στόχων στην πορεία της κλήρωσης

Οι «Cottages» σίγουρα έχουν βγάλει την ετικέτα του «football elevator». Μένει μόνο να καταλάβουμε πόσο θριαμβευτική θα είναι η φετινή σεζόν για τον νεοφερμένο στην αγγλική Premier League. Με την ευκαιρία, συνεχίζει να αγωνίζεται και στο κύπελλο: μετά τον αποκλεισμό της Λιντς, η ομάδα της πρωτεύουσας έφτασε εκεί στον προημιτελικό γύρο. Αλλά, φυσικά, το κύριο πράγμα είναι ο αγώνας στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί, μετά τα αποτελέσματα του χειμώνα, τελείωσαν με την υλοποίηση της κύριας αποστολής, επιτέλους να μην υποβιβαστούν. Και προχώρησαν στο μπόνους, που είναι ο αγώνας για το εισιτήριο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όμως στον τελευταίο γύρο έχασε από την Μπρέντφορντ με 2-3.

Η Άρσεναλ δείχνει χαρακτήρα όντως πρωταθλήτριας

Οι «κανονιέρηδες» έχουν μια υπέροχη, σεζόν, όντως πρωταθλήτριας. Πρόσφατα υπήρχε ύφεση και μετά την ήττα σε ένα ματς πρόσωπο με πρόσωπο, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να φτάσει τον ανταγωνιστή. Αλλά μετά από αυτό, οι «πολίτες» σκόνταψαν αμέσως, σημειώνοντας μόλις 1-1 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Όμως ο αρχηγός επανειλημμένα σημείωνε νίκες, μάλιστα, σε όλα τα ματς, εκτός από το 4-0 με την Μπέρνλι, με τη Λέστερ κέρδισε ελάχιστα, με Άστον Βίλα και Μπόρνμουθ έβγαλε νίκες σε 90+ λεπτά. Επιπλέον, με τα «κερασιά» δέχτηκαν γρήγορα δύο φορές (θα ήταν χειρότερα αν όχι ο Ράμσντεϊλ), αλλά στο 97ο λεπτό σημείωσαν τη νίκη με 3-2. Τώρα, όμως, το πρόγραμμα είναι πιο σφιχτό: την Πέμπτη στη Λισαβόνα οι Βρετανοί ξεκίνησαν με τη Σπόρτινγκ στα πλέι οφ του Europa League, και έπαιξαν 2-2.

Προηγούμενοι αγώνες

Στα τελευταία 8 ματς, η Άρσεναλ έχει 7 νίκες, ενώ η Φούλαμ μόλις 1 ισοπαλία. Έτσι έγινε και στην αρχή της φετινής σεζόν, όταν οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 2-1.

Πρόβλεψη

Ο ηγέτης δεν είναι χωρίς προβλήματα, αλλά σημειώνει νίκες. Ποντάρουμε ότι θα κερδίσει και τώρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Φούλαμ με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *