The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φορτούνα Ντύσσελντορφ εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

MOENCHENGLADBACH, GERMANY - MARCH 07: (BILD ZEITUNG OUT) Jadon Sancho of Borussia Dortmund looks on during the Bundesliga match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund at Borussia-Park on March 7, 2020 in Moenchengladbach, Germany. (Photo by Mario Hommes/DeFodi Images via Getty Images)

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντίσελντορφ. Στάδιο Esprit Αρένα

Ο επόμενος αγώνας του τριάντα πρώτου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ, όπου η τοπική Φορτούνα Ντίσελντορφ θα δοκιμάσει τη δύναμή της στον αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Η Φορτούνα χρειάζεται βελτίωση. Κέρδισαν μόλις το 20% των πέντε τελευταίων αγώνων. Τουλάχιστον είναι συνεπείς. Κέρδισαν επίσης το 20% των συνολικών αγώνων αυτή τη σεζόν. Φιλοξενούν την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία ήταν μέτρια όταν έπαιζε εκτός έδρας. Κέρδισαν το 53% των παιχνιδιών τους. Θα καταφέρουν να κερδίσουν σημαντική νίκη εκτός έδρας στον επερχόμενο αγώνα; Στα 5 τελευταία παιχνίδια Φορτούνα Ντίσελντορφ σημείωσε 6. Είναι περισσότερο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, που έχει σκοράρει 13 γκολ κατά την ίδια περίοδο. Στατιστικά, η Ντόρτμουντ είναι η καλύτερη ομάδα. Σκόραρε 0,93 PPG (Πόντοι ανά παιχνίδι) αυτή τη σεζόν.

Φορτούνα Ντίσελντορφ

Το προηγούμενο ματς της Φορτούνα Ντίσελντορφ έληξε με ισοπαλία 2-2 με τη Χόφενχαϊμ 1899. Πριν από αυτό έπαιξαν με την Μπάγερν Μονάχου. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε με ήττα. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει παίξει 30 παιχνίδια αυτή τη σεζόν. Προς το παρόν είναι σκέτη καταστροφή για την ομάδα αυτή η σεζόν. Κέρδισαν το 20% των παιχνιδιών τους και σημείωσαν 0,93 βαθμούς ανά παιχνίδι (PPG). Η Φορτούνα Ντίσελντορφ αποδίδει καλύτερα εντός έδρας, όπου κατά μέσο όρο σημειώνει 1,13 βαθμούς ανά παιχνίδι (έναντι 0,73 εκτός έδρας).

Ερχόμενη σε αυτό το παιχνίδι, η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι σε κακή φόρμα, έχοντας κερδίσει μόλις το 20% των αγώνων. Θα καταφέρουν να γυρίσουν την τύχη τους στον επερχόμενο αγώνα; Δυσκολευόταν στην άμυνα τελευταία και έχει χάσει γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια και σημείωσε στον τελευταίο αγώνα, αλλά απέτυχε να σκοράρει την προηγούμενη εβδομάδα. Μπορούν να δημιουργήσουν κάποια συνέπεια σ’ αυτό το παιχνίδι;

Ντόρτμουντ

Το προηγούμενο ματς της Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν η νίκη 1-0 επί της Χέρτα Βερολίνου. Πριν από αυτό, έπαιξαν με την Πάντερμπορν. Το παιχνίδι τελείωσε με νίκη. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει παίξει 30 παιχνίδια αυτή τη σεζόν. Θα είναι αρκετά ευχαριστημένη με τη σεζόν μέχρι στιγμής. Κέρδισαν το 63% των παιχνιδιών τους και σημείωσε 2,1 βαθμούς ανά παιχνίδι (PPG). Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αποδίδει καλύτερα εντός έδρας, όπου σκοράρει κατά μέσο όρο 2,4 βαθμούς ανά παιχνίδι (έναντι 1,8 εκτός έδρας).

Κοιτάζοντας την φόρμα των αντιπάλων, η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας κερδίσει το 80% των παιχνιδιών. Μπορεί να υπάρξει άλλη νίκη στα χαρτιά εδώ; Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να πετύχει 3 νίκες από 3 καθώς έχουν κερδίσει τα 2 τελευταία παιχνίδια τους. Στον τελευταίο αγώνα η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν δέχτηκε κανένα γκολ, ενώ σκόραρε στα 2 τελευταία παιχνίδια που παίχτηκαν. Μπορούν να το κάνουν 3/3; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: Πιθανό αποτέλεσμα – Διπλή ευκαιρία: νίκη της Ντόρτμουντ ή ισοπαλία.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *