The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φορτούνα Ντίσελντορφ εναντίον Χόφενχαϊμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Фортуна-Хоффенхайм-06.06b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Ντίσελντορφ Στάδιο “Merkur Spire Arena”

Το Σάββατο στο Ντίσελντορφ θα διεξαχθεί ο αγώνας του τριακοστού γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ Φορτούνα Ντίσελντορφ και Χόφενχαϊμ.

Φορτούνα Ντίσελντορφ

Το τελικό κομμάτι της σεζόν θα μετατραπεί σε μια δύσκολη δοκιμασία για την Φορτούνα Ντίσελντορφ, καθώς τώρα είναι μόνο στη δέκατη έκτη θέση με 27 βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 31:58. Επιπλέον, μετά από σχετικά καλά παιχνίδια με την Μάιντς (1:1), την Πάντερμπορν (0:0), την Κολωνία (2:2) και τη Σάλκε (2:1), οι «ερυθρόλευκοι» από κάθε άποψη έχασαν από την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 0:5.

Χόφενχαϊμ

Η Χόφενχαϊμ, ωστόσο, βρίσκεται στην έβδομη θέση, και γι’ αυτό διεκδικεί σοβαρά τη συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις οι «χωριάτες» νίκησαν 1:0 τη Μάιντς και 3:1 Κολωνία, έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Πάντερμπορν και 1:1 με την Σάλκε, και επίσης έχασαν 0:3 από την Χέρτα. Συνολικά, κέρδισαν 42 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων να ανέρχεται στα 40:48.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικά κίνητρα για επιτυχία στον επερχόμενο αγώνα, οπότε όλα θα αποφασιστούν από το γενικό τους επίπεδο. Όσο για μένα, η Χόφενχαϊμ φαίνεται πολύ προτιμότερη, οι φιλοξενούμενοι είναι απίθανο να χάσουν εδώ, στη χειρότερη περίπτωση θα σημειωθεί ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Χόφενχαϊμ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *