The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φορτούνα Ντίσελντορφ εναντίον Σάλκε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Фортуна-Шальке-27.05b

Μπουντεσλίγκα

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Esprit Αρένα

Στις 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 28ου γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ Φορτούνα Ντίσελντορφ και Σάλκε. Οπαδοί και των δύο ομάδων περιμένουν πως και πως να κερδίσουν τα φαβορί του, οπότε το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι ενδιαφέρον. Διαβάστε παρακάτω τη δωρεάν πρόβλεψη για αυτήν τη συνάντηση.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ προσπαθεί να σωθεί

Αυτή η σεζόν για το Φορτούνα Ντίσελντορφ μετατράπηκε σε έναν συνεχή αγώνα για επιβίωση. Προς το παρόν ο σύλλογος προσπαθεί απεγνωσμένα να σωθεί, καταλαμβάνοντας τη 16η θέση, εάν η ομάδα τελειώσει σε αυτή τη θέση, τότε αναγκαστεί να παίξει στα πλέι-οφ για το δικαίωμα παραμονής στην Μπουντεσλίγκα. Η Φορτούνα δύο φορές μετά το διάλειμμα έπαιξε ισοπαλία, αν και μάλλον υπολόγιζε κάτι περισσότερο, στον αγώνα με το κύριο αουτσάιντερ του πρωταθλήματος Πάντερμπορν καταγράφηκε ισοπαλία 0-0. Ως εκ θαύματος η ομάδα του Ντίσελντορφ έχασε τη νίκη στον τελικό γύρο εναντίον της Κολωνίας εκτός έδρας, έχοντας προβάδισμα 2:0, η ομάδα δέχτηκε δύο γκολ στο τέλος και έπαιξε ισοπαλία.

Η αποτυχημένη σειρά της Σάλκε

Το παιχνίδι και τα αποτελέσματα της Σάλκε τον τελευταίο καιρό χωρίς υπερβολή μπορούν να χαρακτηριστούν καταστροφικά. Οι «βασιλικοί μπλε» δεν μπορούν να κερδίσουν εδώ και εννέα συνεχόμενους αγώνες. Τα προβλήματα πιθανότατα προέρχονται από το αποδυτήριο, καθώς οι παίκτες δεν έχουν απολύτως καμία επιθυμία να παίξουν, ούτε τη θέληση να κερδίσουν. Τι να πούμε, αφού οι δύο τελευταίες συναντήσεις χάθηκαν με συνολικό σκορ 0:7. Η αποτυχία στο ντέρμπι του Ρουρ μπορεί να εξηγηθεί από τη δύναμη της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά η ήττα από την Άουγκσμπουργκ με σκορ 0:3 είναι ήδη δύσκολο να κατανοηθεί. Ακόμα και σε μια τέτοια κατάσταση ο σύλλογος διατηρεί τις πιθανότητες για ευρωπαϊκούς αγώνες, έχοντας μόνο δύο βαθμούς διαφορά από την έκτη θέση. Πέντε παίκτες της ομάδας θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι αντίπαλοι παίζουν συχνά μεταξύ τους παραγωγικά, έτσι ήταν στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο οποίος κατέληξε σε μια θεαματική ισοπαλία 3:3.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στους αντιπάλους τις ίδιες ευκαιρίες επιτυχίας, αλλά προτιμούν τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Οι γηπεδούχοι της συνάντησης έχουν την επιθυμία να παίξουν και να κερδίσουν βαθμούς, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τη Σάλκε. Κανείς δεν θα εκπλαγεί αν οι «βασιλικοί μπλε» για άλλη μια φορά αποτύχουν. Θεωρούμε προοδευτικό το στοίχημα στη νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ με μηδενικό χάντικαπ με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *