The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φορτούνα Ντίσελντορφ εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

FortunaDüsseldorf-Wolfsburg-13.09

Μπουντεσλίγκα

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Esprit Αρένα, Ντίσελντορφ

Στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου της Μπουντεσλίγκα η Φορτούνα Ντίσελντορφ θα παίξει με τη Βόλφσμπουργκ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:30 μ.μ. στο Ντίσελντορφ.

Φορτούνα Ντίσελντορφ

Την περασμένη σεζόν η Φορτούνα Ντίσελντορφ δεν ξεκίνησε καλά, αλλά στο τέλος της σεζόν πρόσθεσε και σχεδόν μπήκε στη ζώνη Eurocup. Τώρα η κατάσταση είναι οδυνηρά παρόμοια. Μετά από τρεις αγώνες η ομάδα σημείωσε τρεις βαθμούς, κερδίζοντας την Βέρντερ Βρέμης στον πρώτο γύρο. Μετά από αυτό η ομάδα από το Ντίσελντορφ νικήθηκε από την Μπάγερ Λεβερκούζεν (1:3) και τη Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2: 1).

Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ την περασμένη σεζόν έδειξε καλό παιχνίδι, έχοντας ανέβει στην έκτη θέση της Μπουντεσλίγκα. Ως εκ τούτου, η ομάδα θα παίξει στο Europa League, αλλά επίσης ελπίζει να μπει στο Champions League. Μετά από τρεις γύρους οι «λύκοι» πάνε καλά με επτά βαθμούς στο ενεργητικό και καταλαμβάνουν την τρίτη θέση. Νίκησαν την Κολωνία (2:1), την Χέρτα Βερολίνου (0:3) και έχασε βαθμούς στον αγώνα με την Πάντερμπορν (1:1).

Πρόβλεψη

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ, αν και θα παίξει εντός έδρας, δεν θεωρείται φαβορί για τους bookmakers. Η ομάδα αποκτά ρυθμούς μετά το διάλειμμα και η παύση για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων μπορεί μόνο να καθυστερήσει την επιτυχής τους πορεία. Ταυτόχρονα η Βόλφσμπουργκ δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα, η ομάδα είναι καλοστημένη και πρέπει να κερδίσει εκτός έδρας τους νόμιμους βαθμούς  της. Προτεινόμενο στοίχημα: νίκη της Βόλφσμπουργκ με χάντικαπ 0.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *