The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φορτούνα εναντίον Βέρντερ Βρέμης: προγνωστικά για στοίχημα

Фортуна-Вердер-31.07

Β’ Κατηγορία Γερμανίας

Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Esprit Αρένα

Όχι πολύ καιρό πριν η Φορτούνα και η Βέρντερ Βρέμης βρέθηκαν αντιμέτωπες μεταξύ τους στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας. Τώρα θα παλέψουν μεταξύ τους για να επιστρέψουν εκεί. Οι ομάδες συναντιούνται μεταξύ τους στο πλαίσιο του 2ου γύρου της Bundesliga 2 και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η συνάντηση το Σάββατο έχουν βγάλει σε ξεχωριστή, βραδινή ώρα. Ποιος θα κερδίσει αυτήν τη συνάντηση;

Η Φορτούνα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην Bundesliga 1 με τη 2η δοκιμή

Η F95 έπαιζε σχετικά πρόσφατα στην ελίτ κατηγορία. Και, φυσικά, έχοντας χάσει τη θέση εκεί, έθεσε σαφώς τον στόχο να επιστρέψει εκεί το συντομότερο δυνατό. Δεν λειτούργησε αμέσως, ο σύλλογος από το Ντίσελντορφ μπόρεσε να κερδίσει μόνο 56 βαθμούς και έκλεισε την πρώτη πεντάδα, αλλά αυτό, φυσικά, δεν τους έδωσε τίποτα. Αλλά το νέο ξεκίνημα, ήδη υπό την ηγεσία του Christian Preuser, αποδείχθηκε επιτυχές. Ωστόσο, η κύρια εντυπωσιακή δύναμη των «ερυθρόλευκων» είναι ο Rowen Hennings. Ο 33χρονος επιθετικός σημείωσε 15 γκολ στην Μπουντεσλίγκα 1 το προηγούμενο έτος. Ο επιθετικός είχε μια κακή ποδοσφαιρική χρονιά πέρυσι, σημείωσε μόνο 9 γκολ. Τώρα όμως ξεκίνησε με ένα «διπλό» στην έδρα της Σάντχαουζεν, φέρνοντας τη νίκη 2-0.

Η Βέρντερ Βρέμης απογοητεύει ξανά

Οι «Μουσικοί» ήταν σχετικά πρόσφατα ένας από τους ηγέτες του γερμανικού ποδοσφαίρου. Θυμούνται ακόμα πώς αυτή η ομάδα έπαιζε τακτικά στο Champions League και αγωνιζόταν για τρόπαια στην εγχώρια αρένα. Αλλά τα τελευταία χρόνια σημαδεύτηκαν από μάχες για επιβίωση. Έπρεπε ακόμη και να συμμετάσχουν σε πλέι οφ, αλλά όλα τελείωσαν αρκετά προβλέψιμα. Έχοντας χαλάσει το τέλος της περασμένης σεζόν, το υπέροχο κλαμπ έπεσε τελικά στη 17η θέση και πήγε «κάτω» απευθείας, χωρίς επιπλέον πλέι-οφ. Είναι κατανοητό ότι υπάρχει νέος τεχνικός, ο Markus Anfang. Και το καθήκον του είναι προφανές: να επιστρέψει την αρκετά αλλαγμένη ομάδα στο συνηθισμένο επίπεδο. Όμως η αρχή χάλασε. Φιλοξενώντας την Αννόβερο στον 1ο γύρο η Βέρντερ Βρέμης άνοιξε το σκορ μόνο χάρη στο αυτογκόλ, αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει κι αυτό το πλεονέκτημα, καταλήγοντας στο 1-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Όταν οι σύλλογοι έπαιζαν μαζί στη Bundesliga 1, το 2018-2020, αντάλλαξαν νίκες. Μόνο στην αρχή αυτές ήταν εντός έδρας νίκες, ενώ στο προπροηγούμενο πρωτάθλημα εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Ένας ακόμη κανόνας: οι μάχες σε αυτό το ζευγάρι είναι συνήθως θεαματικές. Είναι απίθανο ότι τώρα οι οπαδοί στο Ντίσελντορφ θα βαρεθούν. Οπότε σας συνιστούμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *