The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φορταλέζα εναντίον Κορίνθιανς: πρόβλεψη για τον αγώνα

029-Fortaleza-Corinthians-29.07

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Castelão, Φορταλέζα

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Δευτέρας 29 Ιουλίου, στη Βραζιλιανή πόλη Φορταλέζα, θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες του 12ου γύρου της τοπικής Σέριε A, όπου θα συναντηθούν τοπικός ποδοσφαιρικός σύλλογος (Φορταλέζα) και Κορίνθιανς. Αυτές είναι ομάδες περίπου του ίδιου επιπέδου αυτή τη στιγμή, αλλά παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Φορταλέζα εναντίον Κορίνθιανς.

Η ομάδα είναι καλή και πάλι

Αυτή τη στιγμή η Φορταλέζα είναι μόνο η 14η ομάδα του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, αλλά υπάρχουν αναλαμπές στο παιχνίδι του συλλόγου. Τώρα, μετά το διάλειμμα, οι παίκτες του Rogerio Cenis ανέβασαν ρυθμούς ειλικρινά, έχοντας κερδίσει 4 βαθμούς στους 2 γύρους, σημειώνοντας μια νίκη επί της Αβαΐ (2:0) και μια ισοπαλία με την Ατλέτικο Μινέιρο (2:2). Επιπλέον, τώρα τα “λιοντάρια” σκοράρουν σταθερά, και στις τρεις τελευταίες συναντήσεις πέτυχαν 2 γκολ. Αλλά η άμυνά τους “παίζει” έτσι κι έτσι.

Δεν είναι όλα τόσο απλά εκτός έδρας

Την ίδια στιγμή η Κορίνθιανς στην τρέχουσα σεζόν δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, έχει καθίσει στη μέση των βαθμολογιών. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι το επίπεδο των παικτών του Fabio Carile, αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα έχουν ακριβώς έτσι. Παρ’ όλα αυτά, σε 10 αγώνες, οι “παντοδύναμοι” έχασαν μόνο 2 φορές, και οι δύο ήταν εκτός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε γενικές γραμμές η ομάδα έχει καλή επίθεση και άμυνα, αλλά εκτός έδρας κάτι συμβαίνει με αυτή. Όμως η Κορίνθιανς είναι υποχρεωμένη να σκοράρει σε πιο αδύναμες ομάδες εκτός έδρας…

Πρόβλεψη

Η Φορταλέζα έχει ανεβάσει ρυθμούς τώρα και άρχισε να σκοράρει πολύ και σε όλους. Ενώ η Κορίνθιανς είναι γενικά καλύτερη από τους αντιπάλους της, αλλά φαίνεται αδύναμη εκτός έδρας. Η άμυνα των φιλοξενουμένων εκτός έδρας κάνει συνεχώς λάθη, έτσι ώστε μπορείτε άνετα να υπολογίζετε το γκολ από τους γηπεδούχους. Αλλά και οι “παντοδύναμοι” δεν θα χάσουν το δικό τους, οπότε μερικά γκολ στον αγώνα σίγουρα θα συμβούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *