The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φλουμινένσε εναντίον Κορίνθιανς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Флуминенсе-Коринтианс-02.07

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022, 10:30 μ.μ.

Μαρακανά

Το Σαββατοκύριακο θα μπορέσουν να προσθέσουν ένταση στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ακόμη και στις συνθήκες του πρώτου μέρους του καλοκαιριού, της «νεκρής σεζόν», είναι ακόμα δυνατό να οργανωθούν πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Ως συνήθως, θα υπάρχουν αγώνες στο Μπραζιλεϊράο. Εκεί θα πραγματοποιηθούν αγώνες της 15ης αγωνιστικής και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια, η Φλουμινένσε και η Κορίνθιανς, θα συναντηθούν το απόγευμα του Σαββάτου. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά τη σεζόν, αλλά ποιος είναι έτοιμος να παίξει για να κερδίσει τώρα, τις πρώτες μέρες του νέου μήνα;

Η Φλουμινένσε στο σύνολό της δείχνει αρκετά αναμενόμενα αποτελέσματα

Η «Team of Warriors» τερμάτισε στην τελευταία κλήρωση στην 7η θέση. Και τώρα αποδεικνύεται ότι δείχνει περίπου τα ίδια αποτελέσματα, όχι άσχημα, αλλά μακριά από κορυφαία. Στο Cope Sudamericana οι Βραζιλιάνοι ελάχιστα, με 1 βαθμό, έχασαν στη διαμάχη για την 1η θέση από την Ουνιόν (Σάντα Φε). Στην εγχώρια αρένα παίζουν αρκετά καλά. Στο κύπελλο, η Φλουμινένσε κέρδισε πρόσφατα την Κρουζέιρο, τον ηγέτη της Serie B. Στο Μπραζιλεϊράο τα αποτελέσματα δεν είναι άσχημα, αλλά όχι και ιδιαίτερα σταθερά. Η νίκη επί της Μποταφόγκο έγινε η 3η σερί, καθώς επέτρεψε στην ομάδα να ανέβει στην 6η θέση.

Η Κορίνθιανς τη φετινή σεζόν βάζει ξεκάθαρα τους μέγιστους στόχους όχι μόνο στα χαρτιά

Η Τιμάου έπαιξε τον πρώτο αγώνα πλέι οφ του Κόπα Λιμπερταδόρες μόλις αυτή την εβδομάδα. Εξάλλου, οι Βραζιλιάνοι είχαν έναν εξαιρετικά δύσκολο αντίπαλο, τη θρυλική Μπόκα Τζούνιορς. Και τα κατάφεραν χωρίς γκολ 0-0, όχι το καλύτερο αποτέλεσμα, ειδικά εντός έδρας… Ταυτόχρονα, φαίνεται ότι για τον νέο προπονητή, Βίτορ Περέιρα, η εγχώρια αρένα μπορεί κάλλιστα να είναι προτεραιότητα. Σημειώθηκε το σίγουρο 4-0 στο κύπελλο με τη Σάντος. Και, το πιο σημαντικό, αμφισβητεί την ηγεσία στη Serie A με την Παλμέιρας. Βέβαια μετά το 0-0 με την ίδια Σάντος, ο ανταγωνιστής βγήκε λίγο μπροστά. Δεν πάνε όλα καλά και όχι όλα τα παιχνίδια τελειώνουν με νίκες ακόμα και το καλοκαίρι, αλλά ποιος στη Βραζιλία μπορεί να καυχηθεί για σταθερότητα (με τη θετική έννοια);

Προηγούμενοι αγώνες

Η Φλουμινένσε είχε ένα καλό σερί το 2018-2020, με 6 αήττητα ματς. Όμως την περασμένη ημερολογιακή χρονιά, η Κορίνθιανς τα έστρεψε όλα απότομα υπέρ της: 2 «στεγνές» νίκες εντός έδρας και ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ή τουλάχιστον να μην χάσουν. Είναι απίθανο η συνάντηση να είναι λαμπερή, αλλά το στοίχημα στο «σύνολο είναι πάνω από 1,5 γκολ» φαίνεται λειτουργικό (απόδοση 1,6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *