The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φλαμένγκο εναντίον Ατλέτικο Μινέιρο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Фламенго-АтлетикоМинейро-09.08b

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βραζιλία. Ρίο Ντε Τζανέιρο. Στάδιο Μαρακάνα

Ο πρώτος γύρος του πολυαναμενόμενου πρωταθλήματος της Βραζιλίας θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ του Φλαμένγκο και του Ατλέτικο Μινέιρο.

Φλαμένγκο

Το προηγούμενο έτος αποδείχθηκε εξαιρετικά παραγωγικό για την Φλαμένγκο, εκτός από σίγουρου θριάμβου στην εθνική αρένα, κέρδισε το Copa Libertadores. Επιπλέον, εκτός σεζόν, οι ερυθρόμαυροι δεν κατέβασαν ρυθμούς, σε είκοσι δύο αγώνες γιόρτασαν την επιτυχία δεκαοκτώ φορές.

Ατλέτικο Μινέιρο

Τα στατιστικά της Ατλέτικο Μινέιρο για το 2020 είναι ελαφρώς χειρότερα: εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σε γενικές γραμμές, οι «ανθρακωρύχοι» είναι μια αρκετά ισχυρή ομάδα με σταθερές προοπτικές τερματισμού στο πάνω ή μεσαίο τμήμα της κατάταξης. Για παράδειγμα, στην τελευταία κλήρωση του Brasileirao, τερμάτισαν ήρεμα δέκατοι τρίτοι.

Πρόβλεψη

Στην ουσία η Φλαμένγκο είναι ο ισχυρότερος σύλλογος στη Βραζιλία και στην έδρα του είναι σχεδόν ανίκητος. Όσο για μένα, τίποτα δεν θα εμποδίσει την πρωταθλήτρια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με σίγουρη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Φλαμένγκο με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *