The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΦΚ Σίνικ Γιαροσλάβλ εναντίον Ουράλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Шинник-Урал6-18.03b

Κύπελλο Ρωσίας – Προημιτελικός

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020, 5:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Χίμκι

Στη Ρωσία συνεχίζεται ποδοσφαιρική σεζόν. Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί ένας από τους προημιτελικούς αγώνες του κυπέλλου. Στο Χίμκι η ΦΚ Σίνικ Γιαροσλάβλ και η Ουράλ θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Θα μπορέσουν οι εκπρόσωποι της RPL να αντιμετωπίσουν την ένδοξη ομάδα που έχει κολλήσει στο “κάτω πάτωμα”; Ο ιστότοπος μας έχει ήδη κάνει την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 18 Μαρτίου 2020.

Η ΦΚ Σίνικ Γιαροσλάβλ μπορεί να εστιάσει αποκλειστικά στο κύπελλο

Οι “μαύρομπλε” καταλάμβαναν κάποτε 4 και 5 θέσεις στην κορυφαία κατηγορία και έπαιζαν σε διεθνές επίπεδο, αν και όχι υψηλότερο από το Κύπελλο Intertoto. Αλλά από το 2008 ο εκπρόσωπος του Γιαροσλάβλ ήταν πάντα μέλος του FNL και μόνο μία φορά ισχυρίστηκε την επιστροφή στο RPL. Την περασμένη σεζόν υπήρξε επίσης μια καλή 6η θέση, ενώ τώρα οι παίκτες του Αλέξανδρου Pobegailov με 43 βαθμούς μετά από 43 γύρους βρίσκονται στην 8η θέση, 10 βαθμούς πίσω από την τελευταία ομάδα στο κουαρτέτο των ηγετών Τορπέδο. Αλλά μερικές φορές η ΦΚ Σίνικ Γιαροσλάβλ καταφέρνει να υπενθυμίσει τον εαυτό της στο πλαίσιο του κυπέλλου. Το 2018 αυτή η ομάδα έφτασε στους ημιτελικούς του τουρνουά. Στην τρέχουσα κλήρωση είναι πολύ κοντά στην επανάληψη αυτού του επιτεύγματος. Είναι αλήθεια ότι το μονοπάτι δεν ήταν το πιο εύκολο. Οι «κλωστοϋφαντουργοί» νίκησαν λόγω του μοναδικού στόχου του Nizamutdinov, αλλά στο Sochi και το Nizhny Novgorod ο Stanislav Antipin έγινε ήρωας: ο 25χρονος τερματοφύλακας του πάγκου κέρδισε τη διαδικασία των πέναλτι και τις δύο φορές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ουράλ προσπάθησε να κερδίσει το τρόπαιο

Ουράλ είναι φιλόδοξος σύλλογος που μιλάει ανοιχτά για την επιθυμία να παίξει σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Όμως, ο εκπρόσωπος της περιφέρειας του Σβερντλόφσκ δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από την 8η θέση και τώρα κλείνει μόνο την πρώτη δεκάδα. Παρά την ενδιαφέρουσα σύνθεση και τον εύστοχο καλό τεχνικό στο πρόσωπο του Ντμίτρι Παρφένοφ, οι “σφίγες” πήραν μόνο 25 βαθμούς σε 22 αγώνες και κλείνουν μόνο την πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος της Ρωσίας. Την άνοιξη ξεκίνησαν σχετικά καλά, με την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΤΣΣΚΑ (αλλά έχασαν στο 90ο λεπτό και έχασαν 2 βαθμούς, που στενοχωρεί πάντα), μετά έχασαν άδοξα, πρώτα 0-2 από τη Σότσι, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση, και το περασμένο Σάββατο δέχτηκε 7 γκολ από την Ζενίθ, 4 από αυτά μπήκαν στην πύλη του Yaroslav Hodzyur μέχρι το 27ο λεπτό. Ωστόσο, στο κύπελλο η ομάδα έφτανε στον τελικό και το 2017 και το 2019, πέρασε την Τσερνομόρετς και την Άρσεναλ. Αλλά με τους “κανονιέρηδες” έπρεπε να παίξουν στη διαδικασία των πέναλτι.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον τελευταίο καιρό τα κλαμπ έχουν παίξει σε διαφορετικές κατηγορίες, επειδή συναντιόνταν μόνο στο κύπελλο, και με διαφορετική επιτυχία. Το 2017 κέρδισε η ΦΚ Σίνικ Γιαροσλάβλ, μετά από μισό χρόνο η Ουράλ ήταν πιο επιτυχημένη.

Πρόβλεψη

Μετά από 1:7 στην Αγία Πετρούπολη η Ουράλ χρειάζεται ρεβάνς. Οι παίκτες του Παρφένοφ δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να κερδίσουν στο Χίμκι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Ουράλ με απόδοση 1,89.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *