The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Fiorentina-Napoli-24.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φιορεντίνα

Την περασμένη σεζόν η Φιορεντίνα είχε σοβαρό πυρετό. Η ομάδα θα μπορούσε να συντρίψει τη Ρόμα στον αγώνα του κυπέλλου, αλλά μετά να βγάλει σερί από 16 αγώνες χωρίς νίκες. Αυτό το σερί στο πρωτάθλημα συνεχίζεται μέχρι σήμερα, καθώς οι «βιολέτες» ήταν τυχερές και παρέμειναν στη Σέριε Α’. Στους πρόσφατους αγώνες η Φιορεντίνα έχασε από την Άρσεναλ (3:0) και τη Μπενφίκα (1:2), αλλά έπειτα νίκησε την Γαλατασαράι (4:1), Λιβόρνο (0:1) και Monza (3:1).

Νάπολι

Την περασμένη σεζόν η Νάπολι ήταν τρομερά τυχερή στο Champions League. Η ομάδα έχασε το εισιτήριό της στα πλέι οφ στον αγώνα με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Οι Ναπολιτάνοι προκρίθηκαν στους προημιτελικούς του Europa League, από όπου αποκλείστηκαν από την Άρσεναλ, και στο πρωτάθλημα πήραν ήδη τη συνηθισμένη δεύτερη θέση. Σε πρόσφατους αγώνες η ομάδα του Αντσελότι έχασε από την Μπαρτσελόνα  (0:4 και 2:1), καθώς και νίκησε τη Μαρσέιγ (0:1) και τη Λίβερπουλ (0:3).

Πρόβλεψη

Η Φιορεντίνα συνεχίζει σερί αποτυχιών στο πρωτάθλημα μετά την περασμένη σεζόν. Η ομάδα φαίνεται αβέβαιη και είναι απίθανο να είχε βελτιωθεί το καλοκαίρι. Η Νάπολι διατήρησε τον Kalidou Koulibaly και άλλους σημαντικούς παίκτες, οπότε θα αγωνιστεί για το Scudetto αυτή τη σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Νάπολι.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *