The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-Fiorentina-Milan-11.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι, Φλωρεντία

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 11 Μαΐου στη Φλωρεντία θα πραγματοποιηθεί ένας ενδιαφέρων αγώνας στο πλαίσιο του 36ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας, όπου η Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν. Αυτές είναι διάσημες ομάδες που τώρα βιώνουν δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα «αφήσουν έτσι» αυτόν τον αγώνα. Διαβάσετε λοιπόν την πρόβλεψη για τον αγώνα Φιορεντίνα – Μίλαν.

Τέσσερις ήττες στη σειρά

Αυτή τη στιγμή η Φιορεντίνα δεν δείχνει απολύτως τίποτα, βρισκόμενη ήσυχα στην 13η θέση του τουρνουά. Ενώ θα έπρεπε να αγωνίζεται για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Όλη η «κόλαση» για τους παίκτες και προπονητές των «βιολετών» ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου – στους επόμενους 13 αγώνες η ομάδα δεν κέρδισε ούτε μία φορά (7 ήττες και 6 ισοπαλίες). Τις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις οι παίκτες του Βιντσένσο Μοντέλα έχασαν εντελώς, αν και ελάχιστα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας δεν είναι καν αδύναμη άμυνα, αλλά η έλλειψη δημιουργικότητας στην επίθεση…

Δύσκολες νίκες για να δείξει κάτι

Την ίδια στιγμή η Μίλαν ανέβηκε και πάλι στην 5η θέση της Σέριε Α’, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αρπάξει το εισιτήριο στο Champions League. Επιπλέον, αν λάβουμε υπόψη το αδύναμο παιχνίδι της ομάδας τον τελευταίο καιρό, δεν αξίζει να μιλάμε για το Champions League. Η ενδεκάδα του Τζενάρο Γκατούζο κέρδισε μόνο δύο νίκες στους τελευταίους εννέα αγώνες και αυτές ήταν δύσκολες και εντός έδρας: 1:0 με τη Λάτσιο και 2:1 με την Μπολόνια. Εκτός έδρας οι «ροσονέρι» απέτυχαν στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις, στις οποίες σημείωσαν μόνο 2 γκολ.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν ως σύνολο στην τρέχουσα περίοδο είναι πιο ισχυρή, αλλά εκτός έδρας η ομάδα παίζει πολύ άσχημα. Και γενικά, τον τελευταίο καιρό, οι «ροσονέρι» δεν λάμπουν, όπως και οι «βιολέτες». Ταυτόχρονα η Φιορεντίνα δεν ξεχωρίζει επίσης από καλό παιχνίδι και σκοράρει πολύ λίγο. Έτσι, στη συνάντησή τους δεν πρέπει να υπολογίζετε πολλά γκολ… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,43.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *