The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Αταλάντα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Fiorentina-Atalanta-08.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020, 4:00 μ.μ.

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Στην Ιταλία το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεκινά με μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συγκρούσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Στη Φλωρεντία θα αγωνιστούν η Φιορεντίνα και η Αταλάντα. Τώρα η «Θεά» είναι πολύ πιο ψηλά από τον αντίπαλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα περάσουν εύκολα στην έδρα των «βιολετών». Προετοιμάσαμε την πρόβλεψη για αυτόν τον ενδιαφέροντα αγώνα στις 8 Φεβρουαρίου 2020.

Η Φιορεντίνα ξεκίνησε προφορικό πόλεμο με τη Γιουβέντους

Οι «βιολέτες» στον τελευταίο γύρο έχασαν από την «Γηραιά Κυρία». Αλλά ο αγώνας αποδείχθηκε πολύ σκανδαλώδης. Ο Ρονάλντο σκόραρε και τα δύο πρώτα γκολ από το σημείο πέναλτι, και τα δύο ήταν αρκετά αμφιλεγόμενα. Πρώτα, μετά το σουτ του Pyanich, η μπάλα συνάντησε το χέρι του Pezzeli και ο διαιτητής, μετά την παρακολούθηση του επεισοδίου, έβαλε «τέλος» σε αυτό. Στη συνέχεια, ήδη στο τέλος, ο Τσεκερίνι φάνηκε να έβγαλε το χέρι του, πιέζοντας ελαφρά το Bentankur και ακολούθησε μια παρόμοια τιμωρία. Αυτό προκάλεσε εξ’ απουσίας διαφωνία μεταξύ Rocco Kommisso και Pavel Nedvedom, ο ιδιοκτήτης της Φιορεντίνα πιστεύει ότι η ομάδα του καταδικάστηκε, και αυτή είναι η τρίτη φορά, μετά από παρόμοια λάθη που ο Αμερικανός διαπίστωσε σε αγώνες με την Ίντερ και Τζένοα. Ο εκατομμυριούχος ελπίζει ότι το VAR θα δουλέψει πιο καθαρά. Ωστόσο, είναι απίθανο μόνο οι διαιτητές να φταίνε για το γεγονός ότι οι «βιολέτες» πήραν μόνο 1 βαθμός σε 2 γύρους και αποκλείστηκαν από το κύπελλο, φαίνεται ότι η ώθηση από την αλλαγή του τεχνικού έχει ήδη εξαφανιστεί και με την Iachini η ομάδα δεν παίζει πολύ καλύτερα από ό, τι με το Μοντέλα.

Η Αταλάντα κινδυνεύει να χάσει θέσεις που έχουν κερδίσει προηγουμένως

Οι «Μπεργκαμάσκι» τώρα βιώνουν το καλύτερο κομμάτι της ιστορίας τους. Δεν είναι τυχαίο ο τεχνικός τους, ο Γκασπερίνι, αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής της Σέριε A της περασμένης σεζόν. Στην τρέχουσα σεζόν ο Τζιάν Πιέρο  και οι παίκτες του έχουν ένα νέο επίτευγμα – προκρίθηκαν στα πλέι-οφ του Champions League. Ταυτόχρονα, δεν υπήρχε ιδιαίτερη υποχώρηση στο Calcho, όπως και πριν η ομάδα ήταν στους ηγέτες. Αλλά τον περασμένο μήνα ειλικρινά δεν λάμπει. Ναι, εξακολουθούν να καταφέρνουν να σκοράρουν πολλά, περισσότερα απ’ όλους στην Ιταλία. Αλλά μαζί με το 7-0 με τη Τορίνο και 1-1 με την Ίντερ, υπήρξε και μια ήττα από τη ΣΠΑΛ και μόνο ισοπαλία με την Τζένοα, παρότι οι «γρύπες» τελείωναν να παιχνίδι στη μειονότητα. Σε περίπτωση νίκης θα μπορούσα να προσπεράσουν τη Ρόμα και να καταλάβουν μονοπρόσωπα την 4η θέση.

Προηγούμενοι αγώνες

Πρόσφατα, τον Ιανουάριο, η Φιορεντίνα νίκησε την Αταλάντα στο κύπελλο χάρη στα γκολ από τους Kutrone και Lyrola, που επέστρεψαν στην πατρίδα τους. Πριν από αυτό οι «Μπεργκαμάσκι» είχε 2 νίκες και 2 ισοπαλίες στις 4 προσωπικές συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Η επίδραση του διορισμού της Iachini εξαφανίζεται σιγά-σιγά. Προτείνουμε στοίχημα στη νίκη του Μαλινόφσκι και των παικτών της εταιρείας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Αταλάντα με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *