The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Ίντερ: προγνωστικά για στοίχημα

Фиорентина-Интер-05.02b

Πρωτάθλημф Ιταλίας

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Στη Serie A στις 21 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν τρεις αγώνες, σε έναν από αυτούς θα παίξουν Φιορεντίνα και Ίντερ, η πρόβλεψη για τον αγώνα τους δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Οι «βιολέτες» έχουν ένα δυνατό σερί

Η Φιορεντίνα φαίνεται καλή αυτή τη στιγμή, η ομάδα έχασε στον πρώτο γύρο από τη Ρόμα εκτός έδρας – 1:3 και στη συνέχεια σημείωσε ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών. Όλοι οι αντίπαλοι νικήθηκαν με το ίδιο σκορ 2:1, η Τορίνο εντός έδρας, καθώς και η Αταλάντα και η Τζένοα εκτός έδρας. Η κύρια απειλή στην επίθεση προέρχεται από τον νεαρό Σέρβο επιθετικό Ντούσαν Βλάχοβιτς, στον λογαριασμό του έχει 3 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, πολλά κορυφαία κλαμπ ήδη κυνηγούν τον παίκτη. Μια τέτοια σειρά επέτρεψε στην ομάδα να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας, αυτός ο αγώνας λόγω τραυματισμών θα χάσουν ο Βενούτι και ο Τσεροφολίνι.

Η Ίντερ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο

Ο σύλλογος του Μιλάνου ξεκινά καλά το πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια. Η Ίντερ είναι ενδιάμεσος ηγέτης, αλλά η Μίλαν, η Ρόμα και η Νάπολι, που ακολουθούν, δεν έχουν παίξει τους αγώνες του τέταρτου γύρου, μπορούν όλοι να εκτοπίσουν τους «κυανόμαυρους» από την πρώτη θέση. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Simone Inzaghi νίκησαν εντός έδρας τη Μπολόνια με σκορ 6:1. Το ξεκίνημα στο Champions League ήταν ανεπιτυχές, όπου η ομάδα έχασε εντός έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης 0:1, αν και δεν άξιζε την ήττα, το μοναδικό γκολ χάθηκε στο 89ο λεπτό. Οι τραυματισμένοι Μπράσαν και Σένσι δεν θα παίξουν στο επερχόμενο ματς, επίσης ο Έρικσεν δεν έχει επιστρέψει.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι την περασμένη σεζόν συναντήθηκαν τρεις φορές, σε όλες τις περιπτώσεις η νίκη πήγε στον σύλλογο του Μιλάνου. Στο πρωτάθλημα η Ίντερ κέρδισε 4:3 εντός και 2:0 εκτός έδρας, ενώ στο κύπελλο κατάφερε να αρπάξει τη νίκη στην παράταση – 2:1.

Πρόβλεψη

Οι αντίπαλοι έρχονται για αυτή τη συνάντηση σε εξαιρετική φόρμα και βρίσκονται στην ομάδα των ηγετών. Στην Ίντερ δίνουν λίγο περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά τώρα οι «βιολέτες» είναι αρκετά ικανές να αφαιρέσουν βαθμούς από την πρωταθλήτρια. Το παιχνίδι σίγουρα θα παιχτεί σε τρία αποτελέσματα, δεν θα είναι εύκολο για τους Μιλανέζους να πάρουν τρεις βαθμούς, προτείνουμε να ποντάρετε στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *