The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φινλανδία εναντίον Βέλγιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Финляндия-Бельгия-21.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Κρεστόφσκι

Τη Δευτέρα η εθνική Ρωσίας στην Κοπεγχάγη θα προσπαθήσει να κερδίσει εισιτήριο στα πλέι-οφ, εναντίον της Δανίας. Παράλληλα, περισσότερες ομάδες από αυτό το κουαρτέτο θα παίξουν στο Gazprom-Arena στην Αγία Πετρούπολη. Η Φινλανδία θα προσπαθήσει να ξαφνιάσει ξανά και να κερδίσει βαθμούς με το Βέλγιο, το φαβορί που έχει ήδη φτάσει στον επόμενο γύρο. Έχει πιθανότητα ο ντεμπιτάντ;

Η Φινλανδία δεν έχει εφεδρικό σχέδιο παιχνιδιού

Οι «κουκουβάγιες» έχουν βελτιωθεί σοβαρά τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και το γεγονός ότι οι Δανοί το περασμένο Σάββατο ήταν εκτός εαυτού μετά το περιστατικό με τον Eriksen δεν γίνεται ο μόνος λόγος που ο νεοφερμένος του φόρουμ κατάφερε να ξεκινήσει με μια νίκη. Ο Γραντέτσκι απέκρουσε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του πέναλτι. Τη Τετάρτη δεν λειτούργησε πια. Ο φόρβαρντ σκόραρε ένα γκολ, αλλά ακυρώθηκε, έχοντας βρει μια μικρή θέση οφσάιντ, ο τερματοφύλακας δεν ήταν κακός, αλλά πιθανότατα κανείς δεν θα μπορούσε να βγάλει το σουτ του Miranchuk σε 45+ λεπτά. Μετά από αυτό, δεν υπήρχε νόημα να συνεχίσουν να υπερασπίζονται, αλλά οι Φινλανδοί δεν έδειξαν εναλλακτικές λύσεις, εκτός από τις προσπάθειες φόρτωσης του Safonov στην περιοχή του πέναλτι τα τελευταία λεπτά. Ωστόσο, τώρα ο αγώνας ξεκινάει από 0-0, και οι παίκτες του Kanerva σίγουρα δεν είναι αντίθετοι να το ολοκληρώσουν με το ίδιο σκορ.

Το Βέλγιο μπορεί ήδη να προετοιμάζεται για τα πλέι-οφ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν πολύ εύκολα τους Ρώσους. Σε πολλά απλώς χρησιμοποίησαν τα λάθη των παικτών του Στανισλάφ Τσερτσέσοφ, καταγράφοντας 3-0. Την περασμένη Πέμπτη ήταν πολύ πιο δύσκολο για αυτούς και δεν ήταν τίποτα που ο Λουκάκου χαρακτήρισε το παιχνίδι της ομάδας του «υστερικό». Ο Πούλσεν σκόραρε πολύ γρήγορα, αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει. Ως αποτέλεσμα, ο Roberto Martinez τράβηξε την κάρτα ατού από το μανίκι του, βγάζοντας τον De Bruyne στο γήπεδο. Ο Kevin έδειξε ότι είχε ήδη ανακάμψει από τον τραυματισμό του, δίνοντας πρώτα ένα εξαιρετικό πέρασμα στον Torgan Azar, και μετά, έχοντας δεχτεί ένα πέρασμα από τον Eden σε ένα βολικό σημείο, σημείωσε το αποφασιστικό 2-1 στο παιχνίδι, 6 βαθμοί στο τέλος, και τώρα το προπονητικό επιτελείο μπορεί κάλλιστα να προσφέρει αγωνιστική πρακτική σε όσους βαριούνταν ως επί το πλείστον στον πάγκο.

Προηγούμενοι αγώνες

Απροσδόκητα, το Βέλγιο δεν μπορεί να νικήσει τους Σκανδιναβούς για μισό αιώνα. Στους τελευταίους 7 αγώνες, η Φινλανδία έχει 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Συμπεριλαμβανομένου του 1-1 το 2016, όταν έπαιξαν πολλοί τρέχοντες παίκτες. Έτσι, το τελικό σκορ κατάγραψε στο 89ο λεπτό ο Λουκάκου.

Πρόβλεψη

Η Φινλανδία σίγουρα θα προσπαθήσει να κλειστεί σφιχτά. Δεν είναι σίγουρο ότι όχι το βέλτιστο Βέλγιο θα σπάσει αυτό το καρύδι. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *