The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φενερμπαχτσέ εναντίον Μπεσίκτας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Fenerbahce-Besiktas-24.09

Πρωτάθλημα Τουρκίας

Στάδιο Σουκρού Σαράτζογλου

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018, 9:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στον έκτο γύρο της Σούπερ Λιγκ Τουρκίας θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, όπου η Φενερμπαχτσέ στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Μπεσίκτας. Η αναμέτρηση είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, τα “καναρίνια” υπάρχουν ελάχιστο φαβορί στις εταιρείες στοιχημάτων. Βέβαια αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έρχονται στο επερχόμενο παιχνίδι όχι σε καλύτερη διάθεση και με αρνητικά στατιστικά στοιχεία. Με τη σειρά τους οι “αετοί” μετά από όχι το καλύτερο ξεκίνημα συνήλθαν, τον τελευταίο καιρό δεν χάνουν, ευχαριστώντας τους πολυάριθμους οπαδούς τους με πολλές νίκες.

Στην 11η θέση

Η Φενερμπαχτσέ μετά από 5 γύρους βρίσκεται στην 11η θέση στις βαθμολογίες, έχοντας μόνο 6 βαθμούς, η διαφορά από την Γαλατασαράι, που βρίσκεται στο TOP-2, αποτελεί έξι μονάδες. Σε πέντε τελευταίες συναντήσεις η Φενερ έχασε τέσσερις φορές με μία νίκη, η νίκη καταγράφηκε στη μονομαχία ενάντια στην Κονιάσπορ 1:0.

Τέταρτοι

Η Μπεσίκτας σημείωσε καλό ρυθμό, οι “αετοί” σε πέντε τελευταία παιχνίδια δεν έχασαν ποτέ, σημειώνοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Έπαιξαν ισοπαλία με την Μπούρσασπορ στο εκτός έδρας παιχνίδι, επικράτησαν της Altynord σε φιλικό αγώνα, της Malatia στο Super League, της Partizan και Sarpsborg στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Τουρκίας η Μπεσίκτας βρίσκεται στην 4η θέση, έχοντας στο ενεργητικό της 10 βαθμούς.

Πρόβλεψη

Στο ζευγάρι Φενερμπαχτσέ – Μπεσίκτας πολλά λένε ότι οι φιλοξενούμενοι, τουλάχιστον, δεν θα χάσουν. Ο Φενέρ αναζητά το παιχνίδι της, ενώ η Μπεσίκτας έχει συνηθίσει να παίζει σε δύο μέτωπα και 4 ημέρες ήταν περισσότερο από αρκετές για να αποκαταστήσει τις δυνάμεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπεσίκτας δε θα χάσει με απόδοση 1,63.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *