The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φενερμπαχτσέ εναντίον Καϊσερίσπορ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Фенербахче-Кайсериспор-20.03b

Πρωτάθλημα Τουρκίας

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σουκρού Σαράτζογλου

Στις 20 Μαρτίου το τουρκικό πρωτάθλημα θα ευχαριστήσει τους οπαδούς των στοιχημάτων, όπου η Φενερμπαχτσέ θα φιλοξενεί την Καϊσερίσπορ. Έχουμε ετοιμάσει τη δική μας πρόβλεψη για αυτή τη μάχη. Πώς θα τελειώσει η αντιπαράθεση στα κενά περίπτερα.

Η Φενερμπαχτσέ στα πρόθυρα μιας άλλης αποτυχίας

Φαίνεται ότι η Φενερμπαχτσέ μπορεί και πάλι να μείνει χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα, όπως συνέβη την περασμένη σεζόν. Η ομάδα έχει πολύ χάλια σειρά επτά αγώνων χωρίς νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι μόνο έβδομη στην κατάταξη και δεν έχει τόσο πολλές πιθανότητες για ευρωπαϊκούς αγώνες. Υπάρχει ακόμα ελπίδα για το τουρνουά, όπου ο σύλλογος έφτασε στα ημιτελικά, αλλά έχασε στην πρώτη συνάντηση εκτός έδρας από την Τράμπζονσπορ 2:1. Αυτό το αποτέλεσμα αφήνει μια καλή πιθανότητα να φτάσει στον τελικό.

Η Καϊσερίσπορ προσπαθεί να σωθεί

Όλη η σεζόν της Καϊσερίσπορ βασίζεται στη διατήρηση της θέσης στην ελίτ. Προς το παρόν ο σύλλογος είναι ο τελευταίος στην κατάταξη, αλλά προσπαθεί πολύ σκληρά να αφήσει τη ζώνη υποβιβασμού, αρκεί νίκη γι’ αυτό, με την προϋπόθεση ότι οι αντίπαλοι δεν θα κερδίζουν βαθμούς. Τον τελευταίο καιρό ο σύλλογος σημείωσε καλό ρυθμό, μετατρέποντας από απελπισμένο αουτσάιντερ σε πλήρη ανταγωνιστή στον αγώνα για επιβίωση. Η Καϊσερίσπορ έχει σημειώσει 10 βαθμούς, στα πέντε τελευταία παιχνίδια, με τέτοια αποτελέσματα, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σωθούν. Με τέτοια Φενερμπαχτσέ μπορεί να προσπαθήσει να κερδίσει βαθμούς, ο αντίπαλος είναι τώρα σε πολύ χάλια κατάσταση. Ταυτόχρονα, σημειώνουμε ότι η Καϊσερίσπορ έχει τεράστια αμυντικά προβλήματα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους τρεις φορές αυτή τη σεζόν. Στο πρωτάθλημα η Καϊσερίσπορ κέρδισε μια νίκη εντός έδρας με σκορ 1:0. Η Φενερμπαχτσέ πήρε εκδίκηση στο κύπελλο, κερδίζοντας 2:0 εντός έδρας και παίζοντας ισοπαλία 0:0.

Πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη τους τελευταίους αγώνες των ομάδων και τη φόρμα τους, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Φενερμπαχτσέ – Καϊσερίσπορ. Το πλεονέκτημα της έδρας των γηπεδούχων είναι ανύπαρκτή λόγω έλλειψης θεατών. Πιστεύουμε ότι η συνάντηση θα είναι παραγωγική, και οι δύο αντίπαλοι έχουν μέγιστο κίνητρο για να κερδίσουν. Ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ με απόδοση 1,69.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *