The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φενέρμπαχτσε εναντίον Ντιναμό Κιέβου: προγνωστικά για στοίχημα

Фенербахче-ДинамоКиев-27.07

Champions League – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Ulker Fenerbahce Sukru Saracoglu Stadium

Μέχρι στιγμής, απομένουν αρκετοί γύροι μέχρι τη φάση των ομίλων του Champions League. Αλλά ήδη υπάρχουν πολλοί δυνατοί αντίπαλοι. Μεσοβδόμαδα θα δούμε δημοφιλείς και δυνατούς συλλόγους όπως η Φενέρμπαχτσε και η Ντιναμό Κιέβου να παίζουν μεταξύ τους. Ποιος από αυτούς θα καταφέρει να πετύχει αποφασιστική επιτυχία στην Κωνσταντινούπολη; Το κοινό του ιστότοπου έχει ήδη πρόσβαση στην πρόγνωση από ειδικούς για τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 27 Ιουλίου 2022.

Η Φενέρμπαχτσε μόλις ξεκινά την επόμενη νέα της φάση

Τα Κανάρια ήταν πρωταθλητές Τουρκίας για τελευταία φορά το 2014, πολύ καιρό πριν ως για τα κριτήρια του μεγιστάνα της Κωνσταντινούπολης. Όλη την ώρα γίνονται προσπάθειες να διορθωθούν, να ανακτήσουν την ηγεσία, χαλάνε πολλά χρήματα για αυτό. Και τώρα, χωρίς δισταγμό, αποχαιρέτησαν τόσο απογοητευτικά αστέρια όπως ο Τουφάν και ο Οζίλ. Αλλά, το πιο σημαντικό, ήταν δυνατό να δελεάσει τον έμπειρο Ζόρζε Ζεσούς στη θέση του προπονητή. Η σύνθεση συνεχίζει να φτιάχνεται ακόμα και τώρα. Πολλοί νεοφερμένοι έκαναν το ντεμπούτο τους μόνο στο Λοτζ, με επικεφαλής τον Τζόσουα Κινγκ. Τώρα αυτό μπορεί να συνεχιστεί, και ίσως αυτό είναι που μας εμποδίζει να δείξουν την αξία μας, δεν υπήρχε αρκετή ομαδική δουλειά.

Η Ντιναμό Κιέβου επιτέλους πραγματοποίησε επίσημο αγώνα το 2022

Οι «λευκό-μπλε» πριν από αυτό έπαιξαν σαν σύλλογος σε ένα σοβαρό ματς τον περασμένο Δεκέμβριο. Η σεζόν 2021/2022 στην Ουκρανία στο τέλος του χειμώνα – αρχές της άνοιξης δεν ξεκίνησε λόγω κατανοητών συνθηκών. Ωστόσο, το οργανωτικό πλήγμα ήταν οδυνηρό, αλλά όχι τόσο σοβαρό, σε σύγκριση με τη Σαχτάρ. Παρέμεινε ο προπονητής, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ακόμη και κορυφαίοι λεγεωνάριοι όπως ο Βέρμπιτς και ο Κεντζέρα παρέμειναν πιστοί στον σύλλογο και η ραχοκοκαλιά του συλλόγου ήταν ουκρανοί ποδοσφαιριστές, συχνά δικοί τους μαθητές. Ακόμη και η προβληματική θέση στα αριστερά έκλεισε ο Ντούμπιντσακ, που έδειξε καλά αποτελέσματα στα Καρπάθια και τον Δνείπερο. Βέβαια υπάρχουν δυσκολίες ακόμα, την περασμένη Τετάρτη δεν δεχθήκαν στο 1ο ημίχρονο, κυρίως λόγω της σίγουρης εμφάνισης του Buschan στο τελευταίο όριο. Αλλά ήδη στην πορεία του παιχνιδιού εξοικειώθηκαν στο γήπεδο.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι σύλλογοι αγωνίστηκαν μεταξύ τους το 2006 και το 2008 στο Champions League. Τότε η Ντιναμό Κιέβου κέρδισε νίκες στην έδρα της και σημείωσε ισοπαλία εκτός έδρας στην Κωνσταντινούπολη.

Πρόβλεψη

Φυσικά η Φενέρμπαχτσε θα είναι το φαβορί, ειδικά εντός έδρας. Αλλά η Ντιναμό Κιέβου μπορεί κάλλιστα να πετύχει ένα αποτέλεσμα όχι χειρότερο από αυτό στο Λοτζ. Αξίζει να ποντάρουμε στους Ουκρανούς με χάντικαπ +1 και απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *