The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φίτεσε εναντίον Ουτρέχτη: πρόβλεψη για τον αγώνα

(L-R) Cyriel Dessers of FC Utrecht, Jake Clarke-Salter of Vitesse during the Dutch Eredivisie match between Vitesse Arnhem and FC Utrecht at Gelredome on November 10, 2018 in Arnhem, The Netherlands(Photo by VI Images via Getty Images)

Φίτεσε εναντίον Ουτρέχτη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Πρωτάθλημα Ολλανδίας – Τελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Χελρεντόμ

Την Τρίτη το βράδυ, 28 Μαΐου, ο δεύτερος αγώνας μεταξύ Φίτεσε και Ουτρέχτης για την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ για την επόμενη σεζόν θα διεξαχθεί στην ολλανδική πόλη του Arnhem. Στον πρώτο αγώνα αυτές οι ομάδες έπαιξαν αποτελεσματική ισοπαλία (1:1), οπότε ο δεύτερος αγώνας πρέπει να είναι “καυτός”. Σας συνιστούμε επομένως να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Φίτεσε – Ουτρέχτη.

Η ομάδα παίζει με τις τελευταίες δυνάμεις

Αυτή τη στιγμή η Φίτεσε έχει καλά αποτελέσματα, αλλά ταυτόχρονα η ομάδα παίζει “με τις τελευταίες δυνάμεις”. Ακόμα και στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ για την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, ήταν σαφές ότι οι παίκτες του Λεονίντ Σλούτσκι έπαιζαν με το ζόρι και απλά περίμεναν το τέλος της συνάντησης. Το γεγονός ότι η ομάδα σκόραρε ένα γκολ στο πρώτο παιχνίδι είναι καθαρή σύμπτωση. Σε γενικές γραμμές στους τελευταίους 13 αγώνες οι “κιτρο-μαύροι” έχασαν μόνο τρεις φορές, αλλά και κέρδισαν μόνο τέσσερις φορές…

Η ομάδα σαφώς πήρε φόρα

Την ίδια στιγμή, η Ουτρέχτη φαίνεται πολύ πιο ισχυρή τώρα. Ναι, στον πρώτο αγώνα, που ήταν εντός έδρας για την ομάδα, δεν κατάφερε να νικήσει, αλλά και εκτός έδρας κανείς δεν πρόκειται να παραδοθεί. Η ενδεκάδα του Ντιρκ Αντβοκάατ πήρε φόρα τον τελευταίο καιρό. Έτσι, πριν από τον αγώνα του πλέι-οφ, ο σύλλογος κέρδισε 3 συνεχόμενους αγώνες με συνολικό σκορ 8:1. Καθώς και εκτός έδρας η Ουτρέχτη σκοράρει αρκετά και σε όλους…

Πρόβλεψη

Η Φίτεσε φαίνεται πολύ κουρασμένη και στα τελευταία παιχνίδια παίζει αποκλειστικά για ισοπαλία. Ενώ η Ουτρέχτη φαίνεται τώρα πήρε μπρος, είναι σε άριστη κατάσταση και σκοράρει πολύ. Ναι, στον πρώτο αγώνα οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δείξουν τον εαυτό τους, αλλά οι γηπεδούχοι δεν θα μπορέσουν να τους συγκρατήσουν για άλλα 90 λεπτά. Έτσι σε αυτό το συγκεκριμένο αγώνα προτείνουμε να ποντάρετε στην Ουτρέχτη, αλλά με αντασφάλιση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ουτρέχτη ή ισοπαλία με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *