The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Φούλαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Фулхэм-30.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Στις 30 Δεκεμβρίου μόνο δύο αγώνες θα παιχτούν στην Πρέμιερ Λιγκ, σε έναν από αυτούς θα δούμε μια άλλη εκδοχή του ντέρμπι του Λονδίνου, αυτή τη φορά Τότεναμ εναντίον Φούλαμ.

Τα «σπερς» εγκατέλειψε η τύχη

Μετά από ένα ισχυρό ξεκίνημα, η Τότεναμ επιβραδύνθηκε πολύ και δεν μπορεί να κερδίσει σε τέσσερις συνεχόμενους αγώνες. Υπήρξαν ήττες από τη Λίβερπουλ και τη Λέστερ και οι ισοπαλίες με τους Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς, ‘όπου οι «σπερς» έχαναν τη νίκη στο τέλος, φαίνεται ότι τον Χοσέ Μουρίνιο και τους παίκτες του είχε εγκαταλείψει η τύχη. Η Τότεναμ είναι μόνο έβδομη, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση. Οι «σπερς» πιθανότατα έχουν ως στόχο να μπουν στους πρώτους τέσσερις στο τέλος της σεζόν.

Τη Φούλαμ περιμένει σοβαρός αγώνας για τη θέση στην ελίτ

Η Φούλαμ κατάφερε αμέσως να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τον υποβιβασμό, αλλά θα είναι δύσκολο για τον σύλλογο να παραμείνει στην ισχυρότερη κατηγορία. Η ομάδα βρισκόταν στην 18η θέση, στη ζώνη υποβιβασμού, με μόνο 11 βαθμούς. Η διαφορά από τη σωτήρια 17η θέση  είναι μόνο δύο βαθμοί. Η ομάδα έχει σειρά τεσσάρων ισοπαλιών, επίσης κατάφερε να αντέξει ενάντια στη Λίβερπουλ. Υπάρχει ένας δύσκολος αγώνας μπροστά, η διατήρηση της θέσης στην ελίτ θα θεωρηθεί καλό αποτέλεσμα, η Φούλαμ δεν τραβάει τώρα για το επίπεδο μεσαίας ομάδας.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες συναντήθηκαν τελευταία την σεζόν 2018/2019, τότε και τις δύο φορές η νίκη γιορτάστηκε από τα «σπερς» 3:1 εντός έδρας και 2:1 εκτός. Η Τότεναμ έχει κερδίσει τις πέντε τελευταίες μάχες και σε όλες έχουν σημειώσει τουλάχιστον από τρία γκολ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο αντίπαλοι χρειάζονται νίκη εδώ, αλλά η Τότεναμ πρέπει να παίξει από τη θέση δύναμης. Η Φούλαμ πιθανότατα θα κλειστεί και θα προσπαθήσουν να βρουν την ευκαιρία τους σε αντεπίθεση. Οι «σπερς» έχουν ισχυρότερη σύνθεση, αν και αυτό το πλεονέκτημα δεν εφαρμόζεται πάντα. Αν και οι ομάδες συχνά παίζουν αποτελεσματικά μεταξύ τους, εδώ δεν πιστεύουμε σε μεγάλο αριθμό γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *