The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Southampton-26.12 (1)

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Τότεναμ και η Σαουθάμπτον την Τρίτη θα παίξουν μεταξύ τους στο πλαίσιο του 20ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Σε αυτό το ζευγάρι τα “σπερς” είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένης της σημερινής φόρμας των μελλοντικών αντιπάλων. Τα «κοκοράκια» πλέον δεν παλεύουν για τον τίτλο στο πρωτάθλημα, καθώς και όλες οι άλλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, επίσης, λαμβανομένων υπόψη των αποτελεσμάτων της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο στόχος της πρόκρισης στην κορυφή-4, ή ακόμα καλύτερα στο top-3, δεν έχει αφαιρέσει κανείς από την ομάδα του Ποκετίνο.

Ήδη πέμπτοι

Η Τότεναμ μετά από 19 γύρους κατάφερε να κερδίσει 34 βαθμούς, που επιτρέπουν στους Λονδρέζους να είναι στην πέμπτη θέση στην κατάταξη. Η διαφορά από την Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση, είναι μόλις μία μονάδα, από την Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην κορυφή-3, είναι πέντε μονάδες. Στην έδρα της η Τότεναμ έπαιξε 9 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Εντός έδρας Σότον

Η Σαουθάμπτον μετά από 19 γύρους βρίσκεται μόνο στην 13η θέση, στο ενεργητικό των “ερυθρόλευκων” υπάρχουν 19 βαθμοί, μόνο τρεις μονάδες χάντικαπ από τη ζώνη υποβιβασμού και την Μπόρνμουθ. Την τρέχουσα σεζόν είναι προς το παρόν δύσκολο να βάλουμε στο ενεργητικό των “αγίων”, οι οποίοι κράτησαν όλους τους ισχυρότερους παίκτες, αλλά έχουν προβλήματα με τα αποτελέσματα. Φαίνεται καθαρά ότι ο Pellegrino αντιμετωπίζει προβλήματα με την προσαρμογή στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, το γεγονός που εμποδίζει την ομάδα του να έχει καλή εμφάνιση.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ με τον Ποκετίνο παίζει αρκετά καλά την ημέρα του μποξ και το Στάδιο Γουέμπλεϊ σιγά σιγά γίνεται σπίτι για τα “σπερς”, τα “κοκοράκια” όλο και πιο σίγουρα παίζουν στην κεντρική αρένα της Αγγλίας. Με τη σειρά της η Σότον εκτός έδρας έχει το 50% των ηττών, γεγονός που δείχνει πολύ καλά την ικανότητα των “αγίων” να παίζουν εκτός έδρας τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τότεναμ με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *