The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Саутгемптон-21.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Στις 21 Απριλίου η Τότεναμ και η Σαουθάμπτον θα παίξουν τον αναβληθέντα αγώνα του 29ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων στον πόρο μας.

Οι Σπερς απομακρύνονται από το Champions League

Η Τότεναμ είναι πολύ πιθανό να αποτύχει στο στόχο της να μπει στο Champions League. Ο σύλλογος είναι μόνο έβδομος στην Πρέμιερ Λιγκ, 5 βαθμούς πίσω από την επιθυμητή πρώτη τετράδα. Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, καθώς κέρδισαν μόνο έναν από τους πέντε αγώνες, σημειώνοντας 5 βαθμούς κατά τη διάρκεια αυτού του τμήματος της σεζόν. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε ισοπαλία εναντίον με την Έβερτον 2:2, ο Χάρι Κέιν σημείωσε διπλό. Ο ηγέτης της επίθεσης των Σπερς είναι ο πρώτος στον αγώνα των σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ με 21 γκολ και 13 ασίστ. Ο προαναφερόμενος Κέιν και δύο άλλοι παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Η Σαουθάμπτον έχασε εντελώς κίνητρα

Μέχρι πρόσφατα η Σαουθάμπτον είχε κίνητρα καθώς ο σύλλογος έφτασε στους ημιτελικούς του FA Cup. Όλα τελείωσαν το σαββατοκύριακο με την ήττα 0:1 από την Λέστερ. Στο πρωτάθλημα ο κύριος στόχος είναι να μείνει μακριά από την ζώνη υποβιβασμού, η διαφορά είναι τώρα 9 πόντοι, και οι «άγιοι» καταλαμβάνουν τη 14η θέση στην κατάταξη. Η ομάδα έχει χάσει τρεις από τις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις, 0-3 από τη Γουέστ Μπρομ και 1-2 από την Μπράιτον μπορεί να αποδοθεί περισσότερο στην έλλειψη κινήτρων. Η Σαουθάμπτον έχει επίσης τρεις τραυματίες παίκτες.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες χάρισαν μια μαγευτική μονομαχία στον πρώτο γύρο, επτά γκολ για δύο, δύο ακόμη γκολ ακυρώθηκαν μετά από επαναλήψεις βίντεο. Ο αγώνας τελείωσε με τη νίκη της Τότεναμ με σκορ 5:2. Σε αυτή τη συνάντηση σημειώθηκαν 4 γκολ από τον Κορεάτη Son, ο οποίος υποβοηθήθηκε σε όλες τις περιπτώσεις από τον Χάρι Κέιν.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων στην επερχόμενη μάχη δίνουν το πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, αλλά και οι δύο ομάδες δεν εντυπωσιάζουν με τη σταθερότητα τελευταία. Περιμένουμε να δούμε μια ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη μονομαχία, όπου το παιχνίδι θα έχει τρία αποτελέσματα. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε εδώ στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *