The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μπρέντφορντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Брентфорд-Тоттенхэм-05.01b

Λιγκ Καπ Αγγλίας                                                                     

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Στην Αγγλία έπαιξαν ενεργά σε μια εποχή που βασικά όλοι στην Ευρώπη, ακόμη και οι ποδοσφαιριστές, είχαν διακοπές. Μόνο μετά το νέο έτος, στη νέα εβδομάδα, θα υπάρξει ανάπαυλα. Όμως οι θεατές δεν θα μείνουν καθόλου χωρίς ποδόσφαιρο, οι φιναλίστ του League Cup θα καθοριστεί μεσοβδόμαδα. Η Τότεναμ θα φιλοξενεί την Μπρέντφορντ την Τρίτη. Σίγουρα δεν υπάρχει ίντριγκα σε αυτό το ζευγάρι;

Η Τότεναμ μπορεί να φτάσει πολύ κοντά στο τρόπαιο

Τα «Σπερς» λίγο πριν από ένα χρόνο προσκάλεσαν τον Ζοζέ Μουρίνιο. Φυσικά, αυτή ήταν μια αντίδραση στην αποτυχημένη έναρξη της σεζόν 2019/2020. Και ο “Special” καταλαβαίνει ότι είχε συγχωρεθεί μόνο για τα κακά αποτελέσματα εκείνης της κλήρωσης της Premier League, αλλά ότι τώρα πρέπει να επιστρέψει την ομάδα τουλάχιστον στην κορυφή-4. Στις αρχές του χειμώνα οι παίκτες του ήταν οι κύριοι αντίπαλοί της Λίβερπουλ και μάλιστα έχουν ανέβει στην πρώτη θέση. Αλλά μια σειρά αποτυχιών (από δύο ισοπαλίες και ήττες σε 4 γύρους) έριξαν την ομάδα αρκετά πίσω. Μόνο μετά το νέο έτος, το Σάββατο, κατάφεραν να κερδίσουν τη Λιντς με σκορ 3-0 και ο Κέιν και ο Σον κατέγραψαν ως συνήθως ένα γκολ και μια ασίστ. Αλλά ο Πορτογάλος καταλαβαίνει ότι κλήθηκε επίσης για χάρη της πολυαναμενόμενης κατάκτησης των τροπαίων. Στο League Cup το βραβείο είναι ήδη το πιο κοντινό…

Η Μπρέντφορντ ίσως τώρα δείχνει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην ιστορία της

Οι «μελισσούλες» εξέπληξαν το 2018, κάνοντας τον προπονητή Thomas Frank αντί του αποχωρημένου Dean Smith. Ο Δανός, που δεν έπαιξε πραγματικά σε επαγγελματικό επίπεδο, είχε ήδη εργαστεί για μερικά χρόνια στη δομή του συλλόγου. Αμέσως σταθεροποίησε το παιχνίδι της ομάδας και στην τελευταία κλήρωση του Τσάμπιονσιπ  αγωνίστηκε μέχρι εσχάτων για την πρώτη του πρόκριση στην Πρέμιερ Λιγκ. Η αποτυχία (η Γουέστ Μπρομ πήρε τη 2η θέση και η Φούλαμ κέρδισε στον τελικό των πλέι οφ) δεν έσπασε τον 47χρονο προπονητή και τους παίκτες του. Ο σύλλογος αγωνίζεται ξανά για τη θέση στο ζευγάρι των ηγετών. Ταυτόχρονα η Μπρέντφορντ καταφέρνει να περπατάει με σιγουριά στο League Cup. Η ομάδα πέρασε τους Σαουθάμπτον, Γουέστ Μπρόμιτς, Φούλαν. 1-0 με τη Νιούκασλ σημαίνει την πρώτη πρόκριση στο ημιτελικό για όλα την ιστορία.

Προηγούμενοι αγώνες

Και οι 4 αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο τέλος του περασμένου αιώνα και ήταν αγώνες κυπέλλου. Η Τότεναμ κέρδισε τρεις φορές με 1 λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Είναι ώρα να τελειώσει το παραμύθι της Μπρέντφορντ. Έτσι, η ισχυρότερη Τότεναμ πρέπει να προχωρήσει. Θα ποντάρουμε στα «σπερς» με χάντικαπ -1  με απόδοση 1.833.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *