The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μπράιτον: προγνωστικά για στοίχημα

Тоттенхэм-Брайтон-05.02

Κύπελλο Αγγλίας

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Ο επόμενος αγώνας των 32 του Κυπέλλου Αγγλίας θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, όπου η τοπική Τότεναμ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της Μπράιτον.

Τότεναμ

Υπό την ηγεσία του Κόντε, η Τότεναμ επέστρεψε στη λίστα των άμεσων διεκδικητών του τερματισμού στη ζώνη του Champions League. Μετά τα παιχνίδια με Λέστερ (3:2) και Τσέλσι (0:2), οι Σπερς, αν και βρίσκονται στην έβδομη θέση, είναι δύο βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση με δύο παιχνίδια στο χέρι. Στο Κύπελλο οι πρωτευουσιάνοι νίκησαν εύκολα την Μορκάμπ 3:1.

Μπράιτον

Το 2022, η Μπράιτον δεν γνώρισε ποτέ την πικρία της ήττας. Άλλωστε στο εθνικό πρωτάθλημα έπαιξε ισοπαλίες 1:1 με την Κρίσταλ Πάλας, 1:1 με την Τσέλσι και 1:1 με τη Λέστερ, καθώς κέρδισε την Έβερτον 3:2. Στο Κύπελλο της χώρας, υπό την πίεση των Γλάρων, ο εκπρόσωπος της Τσάμπιονσιπ Γουέστ Μπρόμιτς έπεσε στην παράταση – 2:1.

Πρόβλεψη

Αν και η Τότεναμ φαίνεται πιο δυνατή, η Μπράιτον φημίζεται για την αδιαλλαξία της και τη θέλησή της να κερδίσει. Δεν θα εκπλαγώ αν οι φιλοξενούμενοι, που είναι σε ρόλο αουτσάιντερ, στη χειρότερη περίπτωση για τους εαυτούς τους συνθηκολογήσουν με ελάχιστο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τότεναμ με 1 ή 2 γκολ με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *