The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-МанчестерСити-15.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Σε έναν από τους κεντρικούς αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, και της Κυριακής γενικά, θα παίξουν Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ισχυρών συλλόγων διαβάστε στις σελίδες του πόρου μας.

Οι Σπερς θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Τότεναμ πήρε μόλις την έβδομη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν, η συμμετοχή στο Conference League σαφώς δεν ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες της ομάδας. Τώρα τα «σπερς» έχουν προπονητή τον Πορτογάλο Εσπιρίτο Σάντο, από μια τέτοια συνεργασία κάτι μπορεί πραγματικά να βγει, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός χρειάζεται χρόνο. Τον επερχόμενο αγώνα θα χάσουν τέσσερις παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Χάρι Κέιν, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως θέλει ο ίδιος ο παίκτης. Οι «σπερς» έχουν μια ισχυρή ενδεκάδα, ακόμη και χωρίς το βασικό τους αστέρι, η ομάδα είναι σε θέση να επιτύχει καλά αποτελέσματα και να δείξει ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Η Μανσίτι θέλει να κερδίσει ξανά τα πάντα

Την περασμένη σεζόν οι «πολίτες» πάλεψαν για τη νίκη σε τέσσερα τουρνουά ταυτόχρονα, στο τέλος κατάφεραν να κερδίσουν την Premier League και το League Cup. Αποκλείστηκαν από το FA Cup στους ημιτελικούς, αλλά η πιο δυσάρεστη επίγευση παρέμεινε μετά το Champions League, όπου ο σύλλογος έφτασε στον τελικό, χάνοντας από την Τσέλσι με σκορ 0:1. Η Μανσίτι έχει παίξει ήδη έναν επίσημο αγώνα στο Σούπερ Καπ Αγγλίας με τη Λέστερ, οι άνδρες του Γκουαρδιόλα έχασαν 0:1, δεχόμενοι γκολ στο 89ο λεπτό. Η ομάδα ενισχύθηκε από τον Grilish, πρέπει επίσης να αγοράσουν τον Κέιν, ενώ δεν υπήρξαν προσπάθειες για την απόκτηση του Messi.

Προσωπικές συναντήσεις                                                  

Την περασμένη σεζόν οι ομάδες συναντήθηκαν τρεις φορές, στην Πρέμιερ Λιγκ, οι σύλλογοι αντάλλαξαν εντός έδρας νίκες, η Τότεναμ κέρδισε 2:0 και οι «πολίτες» πήραν εκδίκηση – 3:0. Ένας άλλος αγώνας πραγματοποιήθηκε στον τελικό του League Cup, εκεί κέρδισε η Γκουαρδιόλα με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Οι «πολίτες» θεωρούνται φαβορί της συνάντησης, ενώ οι οικοδεσπότες θα παίξουν χωρίς τον αρχηγό τους. Η Μανσίτι θα έπρεπε πραγματικά να έχει πλεονέκτημα, όπως κι να ‘χει οι Σπερς θα πρέπει να συνηθίσουν τον νέο τους προπονητή. Θεωρούμε ότι αξίζει να ποντάρουμε σε καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *