The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 2 Φεβρουαρίου 2020

Tottenham-ManchesterCity-02.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020, 6:30 μ.μ.

Τότεναμ Hotspur Stadium

Η κύρια μονομαχία μεταξύ Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα του εικοστού πέμπτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ. Πως ακριβώς θα παίξουν αυτές οι ομάδες καθορίζεται από τον αναλυτή της δικτυακής μας πύλης.

Αυτή τη σεζόν η Τότεναμ δεν φαίνεται πολύ πειστική, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στην κατάταξη με 34 βαθμούς στο ενεργητικό και τδιαφορά τερμάτων 38:32. Επιπλέον, οι πρόσφατοι αγώνες με τη Νόριτς (2:2, 2:1), Σαουθάμπτον (0:1), Λίβερπουλ (0:1) και Γουότφορντ (0:0) αποδεικνύουν λαμπρά ότι οι σπερς αξίζουν αυτά τα αποτελέσματα.

Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε στην αρχή του 2020 τέλεια: άντεξε την αντίσταση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2:0, 1:0), της Έβερτον (2:1) και της Άστον Βίλα (6:1), καθώς έπαιξε ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας (2:2). Ως αποτέλεσμα η ομάδα καταλαμβάνει σίγουρη δεύτερη θέση με 51 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 65:27.

Πρόβλεψη

Κατά το παρελθόν έτος και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ενδιαφέρουσες μονομαχίες με απρόβλεπτο αποτέλεσμα. Ωστόσο, οι περισσότερες ήταν φτωχές στην επίτευξη σκορ, δεδομένης της κρίσης στην γραμμή επίθεσης της Τότεναμ, περιμένω κάτι παρόμοιο και τώρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,69


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *