The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-Tottenham-Liverpool-01.06

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Τελικός

Στάδιο Μετροπολιτάνο, Μαδρίτη

Σάββατο, 1 Ιονίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο βράδυ, 1 Ιουνίου, ο τελικός αγώνας του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2018/2019 θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη, όπου θα συναντηθούν η Τότεναμ και η Λίβερπουλ, όπως φαίνεται η φετινή σεζόν κυριαρχείται από τους αγγλικούς συλλόγους. Κατά τη διάρκεια της σεζόν οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ φαινόταν καλύτερα, αλλά είναι ο τελικός και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πλήρη πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Λίβερπουλ.

Πολύ αδύναμα αποτελέσματα της ομάδας

Επί του παρόντος η Τότεναμ δεν φαίνεται πολύ σίγουρη, διότι τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας είναι σκέτη απογοήτευση. Στους τελευταίους οχτώ αγώνες οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποκετίνο κατάφεραν να κερδίσουν μόνο δύο φορές και άλλη μια φορά έπαιξαν ισοπαλία. Δηλαδή έχασαν σε πέντε αγώνες, που είναι πάρα πολύ. Και κατά τη διάρκεια του Τσάμπιονς Λιγκ οι “σπερς” ήταν ειλικρινά τυχεροί: μία τους τυχαίνει η «αποσυναρμολογημένη» Μπορούσια, άλλη η Μάντσεστερ Σίτι που δεν είχε τύχη καθόλου, μετά η Άγιαξ που θα πίστεψε πολύ νωρίς στη νίκη της. Αλλά αν θα έχει η ομάδα αρκετή τύχη για τον τελικό;

Παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ δεν τα βάζουν κάτω

Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ στην τρέχουσα σεζόν έδειξε τον εαυτό της ακόμα καλύτερα από την περασμένη σεζόν. Μέχρι πρόσφατα η ενδεκάδα του Γιούργκεν Κλοπ αγωνιζόταν με την Μάντσεστερ Σίτι για τη νίκη στην Premier League, αλλά τελικά έχασε και πήρε τη δεύτερη θέση. Ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι “κόκκινοι” έδειξαν τον χαρακτήρα τους, και στα ημιτελικά, μετά την ήττα 3:0, κατάφεραν να συντρίψουν την Μπαρτσελόνα εντός έδρας της με σκορ 4:0. Αξίζει πολλά. Και μάλιστα, στο τέλος της σεζόν, οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ κέρδισαν 13 νίκες στους τελευταίους 14 αγώνες. Αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ στο σύνολό της φαίνεται πιο ισχυρή από την Τότεναμ: και στη σύνθεση και στο παιχνίδι. Και προς το τέλος της σεζόν οι “σπερς” σαφώς έχουν χάσει τις δυνάμεις και άρχισαν να πέφτουν. Έτσι, δεν πρέπει να περιμένετε ίσο παιχνίδι από τον τελικό αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ από τα πρώτα κιόλας λεπτά πρέπει να δείξουν “ποιος είναι τα αφεντικό εδώ”. Οπότε είναι καλύτερα να στοιχηματίσετε σε μια πιο έμπειρη ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Λίβερπουλ θα κερδίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ με απόδοση 1,48.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *