The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Leicester-13.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Wembley, Λονδίνο

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, 5:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 38ου γύρου του Αγγλικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Τότεναμ του Λονδίνου και Λέστερ Σίτι. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης είναι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι, οι οποίοι διατηρούν ακόμα το κίνητρο στο τουρνουά, σε αντίθεση με την ομάδα του Puel. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Pochettino έδειχνε ασταθή αποτελέσματα, αλλά για τον τελικό μέρος της περιοδείας τα “σπερς” έρχονται πολύ σοβαρά.

Τρίτοι

Μετά από 37 γύρους στο αγγλικό πρωτάθλημα η Τότεναμ βρίσκεται στην τρίτη θέση στις βαθμολογίες, έχει 74 βαθμούς στο ενεργητικό της. Στα τρία τελευταία παιχνίδια οι Λονδρέζοι κατόρθωσαν να κερδίσουν δύο φορές σε μία ήττα, και οι δύο νίκες σημειώθηκαν στους αγώνες εντός έδρας ενάντια στην Γουότφορντ και Νιούκαστλ. Συνολικά στο Wembley στο πλαίσιο της τρέχουσας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ έπαιξε 18 παιχνίδια, όπου σημείωσε 12 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Τερματίζουν τη σεζόν

Στον τελευταίο γύρο του αγγλικού πρωταθλήματος η Λέστερ κατάφερε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της με τη νίκη εντός έδρας εναντίον Άρσεναλ Λονδίνου με σκορ 3:1. Μετά από αυτή τη νίκη οι “μπλε” βρίσκονται στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ στην ένατη θέση, έχουν 47 βαθμούς στο ενεργητικό. Η Λέστερ δε θα πέσει πιο κάτω από την θέση που κατέχει, ενώ υπάρχει ακόμα πιθανότητα να ανέβει πιο ψηλά, μόνο δύο βαθμούς από τη Λέστερ είναι η Έβερτον. Εκτός έδρας οι “αλεπούδες” έχουν μεσαία στατιστικά, σε 18 παιχνίδια υπάρχουν 5 νίκες και 8 ήττες.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ είναι μια παραγωγική ομάδα, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει τους θεατές που έχουν συγκεντρωθεί με όμορφο ποδόσφαιρο. Πρόβλεψη για τον αγώνα: γκολ και σε δύο ημίχρονα με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *