The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Γουλβς: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Wolverhampton-01.03b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 1 Μαρτίου, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Σας προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Γουλβς, οι ομάδες θα συναντηθούν στον 28ο γύρο της Premier League. Ποιος θα είναι καλύτερος στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο πορτογαλικών τεχνικών;

Μεγάλη έλλειψη προσωπικού των «σπερς»

Η Τότεναμ βιώνει μια πραγματική καταστροφή του προσωπικού, αυτή τη στιγμή είναι τραυματισμένοι οι ηγέτες της ομάδας ο Κέιν και ο Σον, καθώς και οι Sissoko, Voith και Sessenion. Η ομάδα είναι έκτη στην κατάταξη, ένα βαθμό πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 4 βαθμούς από την Τσέλσι. Από τους «αριστοκράτες» έχασαν οι «σπερς» στον τελευταίο γύρο εκτός έδρας με σκορ 2:1, διακόπτοντας έτσι το νικηφόρο τους σερί από τρεις νίκες. Η ομάδα στο Champions League φαινόταν άσχημα, στον πρώτο αγώνα των 16 η Τότεναμ νικήθηκε από τη ΡΜ Λειψίας με σκορ 1:0. Το κύριο καθήκον αυτής της σεζόν είναι να πάρει το εισιτήριο στο Champions League στο τέλος του πρωταθλήματος. Ο Jose Mourinho θα λάβει ένα σοβαρό χρηματικό ποσό μπόνους για την ολοκλήρωση αυτής της εργασίας.

Οι «λύκοι» είναι έτοιμοι να πολεμήσουν για το Champions League

Η Γουλβς καθιστά σαφές σε όλους ότι είναι σε θέση να ανταγωνιστεί με τη μεγάλη εξάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, προς το παρόν οι «λύκοι» είναι στην όγδοη θέση, αλλά μόνο ένας βαθμός τους χωρίζει από την πέμπτη θέση. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Espiritu Santo νίκησαν την Norwich εντός έδρας 3:0, διακόπτοντας τη σειρά από τρεις αγώνες χωρίς νίκες. Στο Europa League η ομάδα κατόρθωσε να προκριθεί στους 16, νικώντας την Εσπανιόλ εντός έδρας 4:0 και εκτός έδρας 2:3. Τώρα οι «λύκοι» θα πρέπει να πολεμήσουν με τον ελληνικό Ολυμπιακό. Ο σύλλογος δεν έχει σημαντικές απώλειες προσωπικού, μόνο ο Κάστρο δεν θα βοηθήσει την ομάδα του λόγω τραυματισμού.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αντιμαχίες των ομάδων εντοπίζεται μια περίεργη τάση, οι φιλοξενούμενοι έχουν να χάσουν σε έξι αγώνες στη σειρά. Ο αγώνας του πρώτου γύρου τελείωσε με τη νίκη της Τότεναμ με σκορ 2:1. Ο Vertonghen έφερε τη νίκη στην ομάδα του, σκοράροντας στην παράταση.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε τη μάχη δύο άμεσων ανταγωνιστών, οι οποίοι έχουν διαφορά μόνο ένα βαθμό στην κατάταξη, πιθανώς οι ομάδες επικεντρώνονται στις πέντε πρώτες θέσεις, γεγονός που θα επιτρέψει να παίξουν στο Champions League. Παρά τις αποδόσεις των bookmakers, θεωρούμε ότι η Γουλβς είναι το φαβορί, θα είναι δύσκολο για τα «σπερς» να κερδίσουμε χωρίς τους ηγέτες τους. Ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Γουλβς με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,16.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *