The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Γουλβς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Вулверхэмптон-20.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022, 2:30 μ.μ.

Tottenham Hotspur Stadium

Στην Αγγλία η σεζόν κερδίζει σταδιακά δυναμική. Εκεί, το επόμενο Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί η 3η αγωνιστική στην τοπική Πρέμιερ Λιγκ. Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα ξεκινήσει με μια ενδιαφέρουσα μονομαχία μεταξύ Τότεναμ και Γουλβς. Θα επικρατήσουν οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε ή οι «λύκοι» θα μπορέσουν να δείξουν τα δόντια τους; Οι αναλυτές του ιστοτόπού μας έχουν συντάξει πρόβλεψη για τον αγώνα στις 20 Αυγούστου 2022.

Η Τότεναμ έχει πολύ σοβαρή διάθεση για αυτή τη σεζόν

Οι «σπερς» κατάφεραν να κερδίσουν την 4η θέση στην τελευταία κλήρωση και, ως εκ τούτου, να επιστρέψουν στο Champions League. Έτσι, ο Αντόνιο Κόντε, έχοντας έρθει στη μέση της κλήρωσης του 2021/2022, κατάφερε να ανταπεξέλθει στο πρώτο του έργο, βγάζοντας τον λονδρέζικο σύλλογο από την κρίση. Αλλά ο ίδιος ο Ιταλός μαξιμαλιστής επέκρινε δημόσια τη σύνθεση που ήταν τότε διαθέσιμη. Και πέτυχε μια μεγάλης κλίμακας μεταγραφική καμπάνια, ειδικά για τον σφιχτό Daniel Levy. Μετά από αυτό επιβεβαιώθηκε η πρόοδος με τα αποτελέσματα. Η νέα σεζόν ξεκίνησε με μια συντριπτική νίκη με 4-1 επί της Σαουθάμπτον. Και την περασμένη Κυριακή έγινε μακελειό  με την Τσέλσι στην έδρα της. Επιπλέον, ο αγώνας δεν ήταν μόνο στο γήπεδο, και έληξε 2-2, αλλά και μεταξύ των τεχνικών. Τώρα ο «Κόμης» θα χάσει τη συνάντηση λόγω της «κόκκινης» που έλαβε.

Η Γουλβς εξέπληξε με τη σεμνή συμπεριφορά στο μεταγραφικό παζάρι

Οι «Λύκοι» μετά την επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ στην αρχή είχαν ένα σωρό ονομαστών παικτών. Ο Nuno Espirito Santo οδήγησε κιόλας τους παίκτες του στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έφυγε πριν από ένα χρόνο, αλλά η αρχή παραμένει η ίδια, με έμφαση στην αναπλήρωση από την Πορτογαλία. Ακόμα και ο μάνατζερ ήρθε από εκεί – ο Μπρούνο Λάγκε. Μαζί του, το έργο μπόρεσε να επιστρέψει στις χαμένες θέσεις του, αλλά όχι εντελώς: έκλεισε το top-10. Ίσως αυτό απογοήτευσε τη διοίκηση; Άλλωστε, αυτό το καλοκαίρι όλα περιορίζονταν στην αγορά μόνο ενός νεοφερμένου, του Βρετανού Νέιθαν Κόλινς, ενός νεαρού σέντερ μπακ που προερχόταν από την υποβιβασμένη Μπέρνλι. Οι Goncalo Guedes και Hwang έπαιζαν και πιο πριν, απλώς εξαγόρασαν τα συμβόλαιά τους. Είναι να απορεί κανείς που οι «Γουλβς», παρά το αρκετά βολικό πρόγραμμα, έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής μόνο 1 βαθμό: 1-2 με Λιντς, 0-0 με Φούλαμ.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι Τότεναμ και Γουλβς αντάλλαξαν εκτός έδρας νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν. Επίσης, οι «σπερς» πέρασαν εκτός έδρας τους Γουλβς στο Λιγκ Καπ, αλλά μόνο στη διαδικασία των πέναλτι.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ δείχνει πολύ σίγουρη τον Αύγουστο, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τη Γουλβς. Ποντάρουμε στη νίκη των «σπερς» στο 1ο ημίχρονο και στον αγώνα με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *