The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-ВестХэм-18.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Και στην Αγγλία στους περισσότερους γύρους της Πρέμιερ Λιγκ έχει τουλάχιστον 1 “ντέρμπι του Λονδίνου” – παιχνίδια μεταξύ των συλλόγων της πρωτεύουσας. Η Τότεναμ και η Γουέστ Χαμ θα παίξουν αυτήν την Κυριακή. Jose Mourinho εναντίον David Moyes – ποιος πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πιο δυνατός;

Η Τότεναμ αναγκάζεται να παίξει σε πολλά μέτωπα

Τα «Σπερς» στο τέλος του τελευταίου πρωταθλήματος της Αγγλίας έπεσαν στο Europa League, όπου αναγκάστηκαν να παίξουν στα προκριματικά. Επιπλέον, η ομάδα του Μουρίνιο κατάφερνε να πολεμάει στο Λιγκ Καπ, όπου νίκησε στα πέναλτι όχι ξένη για τον Χοσέ Τσέλσι. Και στον τελευταίο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ κατάφερε να νικήσει έναν άλλο πρώην σύλλογο του προπονητή της, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Old Trafford, με σκορ 6:1. Ο Σον και ο Κέιν ήταν σε άριστη κατάσταση το πρώτο μισό του φθινοπώρου. Ο Κορεάτης σημείωσε 6 γκολ, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων ενάντια στη Σαουθάμπτον, ο Χάρι έχει 3 γκολ, αλλά ενήργησε ως βοηθός 6 φορές. Και αυτοί είναι μόνο δείκτες στην Πρέμιερ Λιγκ, σε άλλα τουρνουά αυτό το ζευγάρι δεν ήταν καθόλου σιωπηλό.

Η Γουέστ Χαμ συνεχίζει να ενισχύεται

Τα «σφυριά» επωφελούνται από το γεγονός ότι το παράθυρο μεταφοράς στην Αγγλία είναι κλειστό μόνο εξωτερικά, αλλά παραμένει ένα κενό με τη μορφή του δικαιώματος να υπογράφει νεοεισερχόμενους από τα χαμηλότερα βρετανικά πρωταθλήματα. Ως εκ τούτου, η διοίκηση εργάστηκε ώστε ο Benrahma από την Brentford και ο Dawson από την Γουότφορντ να μετακομίσουν στο Λονδίνο. Αν και έτσι τα αποτελέσματα φαίνεται να βελτιώνονται. Ναι, η ομάδα έχασε από τον πρώην σύλλογο του Moyes Έβερτον στο Λιγκ Καπ. Από την άλλη όμως, νίκησε τους δύο τελευταίους αντιπάλους στην Πρέμιερ Λιγκ. Επιπλέον, η Γουέστ Χαμ, η οποία πριν έχασε 0-2 από τη Νιουκάσλ και 1-2 από την Άρσεναλ, σημείωσε ξαφνικά 4 αναπάντητα γκολ στην Γούλβερχαμπτον και 3 στην Λέστερ. Δυστυχώς, ο Andrei Yarmolenko ουσιαστικά δεν συμμετείχε στις τελευταίες επιτυχίες. Έδειξε τον εαυτό του λαμπρά σε αγώνες κυπέλλου, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ βγαίνει μόνο στο τέλος σε αντικατάσταση. Οι καλύτεροι στα «σφυριά» ήταν οι ανταγωνιστές του, Bowen (3 γκολ) και Fornals (1 γκολ και 2 ασίστ).

Προηγούμενοι αγώνες

Τον τελευταίο καιρό η Τότεναμ σπάνια επιτρέπει κάτι να γίνει από τον αντίπαλό της. Τα «Σπερς» έχουν κερδίσει 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες τους. Ωστόσο, με μόνη εξαίρεση, την άνοιξη του περασμένου έτους, εκτός έδρας στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ έπαιξε καλά στους πρόσφατους γύρους. Αλλά δεν έχει ποδοσφαιριστές όπως ο Σον και ο Κέιν. Αυτοί πρέπει και πάλι να “κάνουν τη διαφορά”. Στοιχηματίζουμε στην Τότεναμ με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *