The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 18:  Matias Vecino of FC Internazionale celebrates his goal during the Group B match of the UEFA Champions League between FC Internazionale and Tottenham Hotspur at San Siro Stadium on September 18, 2018 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Στάδιο Τότεναμ Hotspur (Λονδίνο)

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Διεθνές Πρωτάθλημα Κύπελλο, στο οποίο συμμετέχουν ισχυρότερες ευρωπαϊκές ομάδες, έρχεται στο τέλος του. Προτείνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ – Ίντερ, που θα διεξαχθεί στις 4 Αυγούστου στο Λονδίνο.

Σύγκριση των αντιπάλων

Εάν συγκρίνετε ομάδες στην τελευταία σεζόν, η Λίβερπουλ φαίνεται σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα. Οι «σπερς» κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχαναν από τη Λίβερπουλ  2:1. Στην Πρέμιερ Λιγκ οι Λονδρέζοι τερμάτισαν τέταρτοι, συμπληρώνοντας το ελάχιστο στόχο. Πριν την έναρξη της σεζόν η ενδεκάδα του Ποκετίνο φαίνεται πολύ σοβαρή, αν μιλήσουμε για αυτό το τουρνουά, η ομάδα νίκησε τη Γιουβέντους με σκορ 3:2 και έχασε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:2. Οι «σπερς» κατάφεραν επίσης να παίξουν στο Κύπελλο Audi, το οποίο κέρδισαν, νικώντας την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι.

 

Την περασμένη σεζόν οι Μιλανέζοι δεν εξέπληξαν καθόλου, τερματίζοντας μόνο στην τέταρτη θέση στη Σέριε A. Στα ευρωπαϊκά κύπελλα ο σύλλογος επίσης δεν έμεινε στη μνήμη με υψηλά επιτεύγματα. Προφανώς λόγω αυτών των αποτελεσμάτων, ο σύλλογος άλλαξε τον προπονητή, αντί του Λουτσιάνο Σπαλέτι, την ομάδα προπονεί ο Αντόνιο Κόντε. Ο νέος  τεχνικός θέλει να οικοδομήσει νέα ομάδα κάτω από τη δική του φιλοσοφία, ο σύλλογος έχει δαπανήσει 45 εκατομμύρια για τους νεοφερμένους, αλλά δεν υπάρχουν γνωστοί παίκτες μεταξύ τους. Σε αυτό το τουρνουά το παιχνίδι Οι Μιλανέζοι δεν παίζουν ωραία, στην αρχή υπήρχε ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1: 0 που την άξιζαν, και στη συνέχεια ισοπαλία με τη Γιουβέντους στην κανονική διάρκεια 1:1, αλλά ήττα στα πέναλτι. Προς το παρόν ο σύλλογος και ο προπονητής συνηθίζουν ό ένας τον άλλον.

Προσωπικές συναντήσεις

Την τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν την περασμένη σεζόν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντάλλαξαν με εντός έδρας νίκες, η Ίντερ κέρδισε 2:1, και οι Λονδρέζοι πήραν εκδίκηση 1:0. Μόνο χάρη στις προσωπικές συναντήσεις η  Τότεναμ ξεπέρασε τους Ιταλούς στην κατάταξη και έγινε η δεύτερη.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των εταιρειών στοιχημάτων η Τότεναμ είναι το φαβορί του επερχόμενου αγώνα, η ομάδα όντως τώρα φαίνεται καλύτερη από τον αντίπαλο. Ένα άλλο πλεονέκτημα των Άγγλων είναι ότι ο σύλλογος θα παίξει στο δικό του γήπεδο. Πιστεύουμε ότι οι «σπερς» αυτή τη στιγμή είναι ισχυρότεροι από τους Μιλανέζους, γι’ αυτό στοιχηματίζουμε στη νίκη της Τότεναμ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Τότεναμ με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *