The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Эвертон-15.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Tottenham Hotspur Stadium

Η αγγλική Premier League αυτή τη φορά ξεκινά την Παρασκευή. Ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου, όχι τόσο πλούσιο όπως συνήθως, παρεμπιπτόντως, θα συνοψιστεί από την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Έβερτον. Αντόνιο Κόντε εναντίον Φρανκ Λάμπαρντ – ποιος κερδίζει σε αυτήν την κλασική αναμέτρηση «εμπειρία εναντίον νεότητας»; Το κοινό του ιστότοπού μας έχει πρόσβαση σε δωρεάν πρόβλεψη για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 15 Οκτωβρίου 2022.

Η Τότεναμ έχει διαφορετική απόδοση σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο

Οι Σπερς, μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας κλήρωσης, μπόρεσαν να κερδίσουν την 4η θέση του Champions League στην Premier League. Βέβαια η διαχείριση αυτού του επιτεύγματος δεν είναι τόσο επιτυχημένη. Ο Ιταλός και φέτος το φθινόπωρο επιβεβαιώνει ότι το Champions League δεν είναι «δικό του» τουρνουά. Από την άλλη, στην εγχώρια αρένα οι Σπερς ξεκίνησαν πολύ καλά. Ναι, έχασαν το πιο σημαντικό ματς όλων των εποχών με σκορ 1-3 στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου από την Άρσεναλ και την άφησαν να προχωρήσει. Αλλά μετά από αυτό, το περασμένο Σάββατο, κέρδισαν την Μπράιτον εκτός έδρας. Το στοίχημα Σον – Κέιν λειτούργησε ξανά και ο Άγγλος πέτυχε το μοναδικό γκολ από την πάσα του Κορεάτη. Αυτό είναι το 8ο γκολ του Χάρι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Έβερτον ανέβηκε σταδιακά αυτή τη σεζόν

Τα «ζαχαρωτά» σχετικά πρόσφατα, υπό τον Αντσελότι, προσπάθησαν να παλέψουν για την 4η θέση του Champions League. Αλλά υπήρχε πέρυσι, με την ατυχή απόφαση να εμπιστευτούν τον Ράφα Μπενίτεθ, και την πραγματική απειλή της πτώσης στο Τσάμπιονσιπ. Ο Λάμπαρντ, που ήρθε το χειμώνα, κατάφερε να σώσει την κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι κάτω από αυτόν όλα δουλεύουν ρολόι. Στο νέο πρωτάθλημα, ο Μικολένκο και η παρέα ανέβασαν δυναμική σταδιακά, αργά, αλλά, το πιο σημαντικό, υπήρξε πρόοδος. Ξεκινώντας με μερικές ήττες, στη συνέχεια οι «μπλε» μοιράστηκαν βαθμούς τέσσερις συνεχόμενες φορές (συμπεριλαμβανομένης της ισοπαλίας χωρίς τέρματα στο «ντέρμπι του Merseyside» με τη Λίβερπουλ). Τελικά ο Σεπτέμβριος ολοκληρώθηκε με νίκη επί της Γουέστ Χαμ λόγω του μοναδικού γκολ του Μόπε. Ο Οκτώβριος ξεκίνησε με 2-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Στη συνέχεια, όμως, με το ίδιο σκορ έχασε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προηγούμενοι αγώνες

Τραβά προσοχή το γεγονός της πληθώρας ισοπαλιών σ’ αυτό  το ζευγάρι. Οι τελευταίοι 8 αγώνες, η πλειοψηφία τους, 5, έφεραν «ειρηνική έκβαση». Με μια-δυο νίκες της Τότεναμ και μοναδική επιτυχία της Έβερτον.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον είναι ξανά μια μεσαία ομάδα, αλλά είναι απίθανο να σκοράρει στο Λονδίνο το Σάββατο. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στην Τότεναμ με χάντικαπ «-1» (απόδοση 1,8).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *