The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Άστον Βίλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-AstonVilla-10.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur (Λονδίνο)

10 Αυγούστου, το Σάββατο, θα χαρίσει στους φίλαθλους πολλά συναίσθημα, διότι εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί το κύριο μέρος των αγώνων του πρώτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ – Άστον Βίλα, ο οποίος θα πρέπει να γίνει αρκετά ανταγωνιστικός.

Σταθεροί «σπερς»

Η Τότεναμ είχε ποιοτική περασμένη σεζόν, η ομάδα κατόρθωσε να φτάσει στον τελικό του Champions League, αλλά, όπως όλοι γνωρίζουν, έχασε από τη Λίβερπουλ με σκορ 2:0. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας ο ελάχιστος στόχος έχει επιτευχθεί, η ομάδα κατέκτησε την τέταρτη θέση, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή στο Champions League. Συχνά σεμνοί Λονδρέζοι καταξοδεύτηκαν αυτό το καλοκαίρι στην αγορά μεταγραφών, οι μεσαίοι Ndombele και Lo Chelso κόστισαν από 60 εκατομμύρια ευρώ στο σύλλογο. Άλλα 27 εκατομμύρια κόστισε στους «σπερς» ο Ryan Sessenion και 11 εκατομμύρια ο Jack Clark. Εκτός σεζόν ο σύλλογος έπαιξε μια σειρά φιλικών αγώνων, όπου φαινόταν πολύ άξιος, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά ήταν παιχνίδια εναντίον κορυφαίων συλλόγων. Στον επερχόμενο αγώνα στα «σπερς» δεν θα βοηθήσουν ολόκληρη ομάδα παικτών, η πιο αισθητή θα είναι η απώλεια του Ντέλε Άλι Αλί και του Σον.

Η Άστον Βίλα επέστρεψε

Η θρυλική ομάδα από το Μπέρμιγχαμ επέστρεψε και πάλι στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η Άστον Βίλα ήταν μόνο η πέμπτη την περασμένη σεζόν στο Τσάμπιονσιπ, αλλά κατάφερε να κερδίσει μίνι τουρνουά για το εισιτήριο στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Ο σύλλογο είχε πολύ καλούς φιλικούς αγώνες το καλοκαίρι, κερδίζοντας σε όλους. Οι αντίπαλοι της ομάδας δεν ήταν οι ισχυρότεροι, μόνο η ΡΜ Λειψίας μπορεί να διακριθεί από αυτούς. Πριν από την επερχόμενη σεζόν η ομάδα επίσης ενισχύθηκε σε κάποια σημεία, αλλά το ποσό των μεταγραφών δεν θα εντυπωσιάσει τους οπαδούς. Παρόλο που δεν είναι σαφές τι να περιμένουμε από αυτή τη Βίλα, θα πρέπει να παρακολουθήσουμε μερικά παιχνίδια την ομάδα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες πολλές φορές έπαιξαν μεταξύ τους στην Πρέμιερ Λιγκ, την τελευταία φορά έπαιξαν μεταξύ τους το 2017 στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αγγλίας, οπότε η Τότεναμ γιόρτασε την εντός έδρας νίκη 2:0.

Πρόβλεψη

Οι «σπερς» θεωρούνται σαφές φαβορί, αλλά με δεδομένες τις απώλειες προσωπικού του Ποκετίνιο, δεν είναι όλα τόσο απλά. Η Άστον Βίλα δεν είναι αδύναμη ομάδα και δεν κέρδισε τυχαία το εισιτήριο στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Πιστεύουμε ότι το ιδανικό στοίχημα για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ, προτείνουμε επίσης να εξετάσετε την επιλογή του στοιχήματος στην Άστον Βίλα με χάντικαπ +2. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *