The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Άστον Βίλα: προγνωστικά για τον αγώνα

Тоттенхэм-АстонВилла-01.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2023, 4:00 μ.μ.
Tottenham Hotspur Stadium

Θα υπάρξουν και πάλι πολλές συναντήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας το Σάββατο. Αλλά άφησαν μερικά ζευγάρια και για την επόμενη μέρα. Το πρόγραμμα της Κυριακής θα ανοίξουν οι Τότεναμ και Άστον Βίλα. Conte vs Emery – ποιος θα επικρατήσει; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν ετοιμάσει μια πρόβλεψη για αυτήν την 1η Ιανουαρίου 2022.
Η Τότεναμ δείχνει και πάλι αμφιλεγόμενη
Οι «Σπερς» στο σύνολό τους είχαν ένα επιτυχημένο πρώτο μέρος της τρέχουσας σεζόν. Εδώ και η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, και 4η θέση στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ . Αλλά ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν ήταν όλα εύκολα για αυτόν τον λονδρέζικο σύλλογο. Οι Βρετανοί αποφάσισαν τη τύχη τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση μόλις στον 6ο, τελευταίο γύρο. Και στην Πρέμιερ Λιγκ σκόραραν μακριά από το μέγιστο, αλλά σε άλλες περιπτώσεις, όπως με τη Λιντς, κυριολεκτικά άρπαξαν τη νίκη. Τον Δεκέμβριο λοιπόν στο πρωτάθλημα, στην αρχή δημιούργησαν πρόβλημα στους εαυτούς τους, χάνοντας δύο γκολ από την Μπρέντφορντ εκτός έδρας, αλλά στο τέλος μπόρεσαν να κερδίσουν την ισοπαλία με τις «μέλισσες».
Η Άστον Βίλα ξεκίνησε μια νέα εποχή το φθινόπωρο
Η ομάδα έπαιξε ένα χρόνο υπό την ηγεσία του Steven Gerrard. Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ μπορεί να γράψει στο λογαριασμό του το γεγονός ότι ισοπέδωσε τον κίνδυνο υποβιβασμού. Αλλά, από την άλλη πλευρά, ήταν αδύνατο να κάνουν κάτι σημαντικό με τον Stevie G. Και τα φιλόδοξα αφεντικά του έργου δελέασαν στο Μπέρμιγχαμ έναν έμπειρο και με στάτους Ισπανό, ο οποίος έχει και θέλει να εκδικηθεί κάποιον στην Αγγλία. Τον Νοέμβριο, με τους νέους του παίκτες, κατάφερε να νικήσει τόσο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και την Μπράιτον. Αλλά τη Δευτέρα, φιλοξένησαν τη η Λίβερπουλ, και λόγω, πρώτα απ’ όλα, του Σαλάχ και του πρωτοεμφανιζόμενου Μπάισετιτς, η Άστον Βίλα μπόρεσε να κερδίσει.
Προηγούμενοι αγώνες
Στα 9 τελευταία ματς, η Άστον Βίλα κατάφερε να κερδίσει μόλις 1 νίκη. Όλες οι άλλες συναντήσεις κέρδισε η Τότεναμ, συμπεριλαμβανομένων και των δύο αναμετρήσεων της σεζόν 2021/2022.
Πρόβλεψη
Φαίνεται ότι και οι δύο τεχνικοί είναι ρεαλιστές. Αλλά μέχρι στιγμής, οι παίκτες τους είναι καλύτεροι στην επίθεση παρά στην άμυνα, οπότε στοιχηματίζουμε σε «over 2,5» (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *