The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Arsenal-10.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

“Γουέμπλεϊ Στάδιο”, Λονδίνο

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 27ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου μεταξύ Τότεναμ και Αρσεναλ, όπου τα «σπιρούνια» είναι γηπεδούχος ομάδα και ξεκάθαρο φαβορί. Εκτός από την υψηλή σημασία της αναμέτρησης στο γεωγραφικό κομμάτι, θα πρέπει να σημειωθεί η σημασία του επερχόμενου παιχνιδιού στο τουρνουά, επειδή και οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την πρόκριση στο Top-4 της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Προς το παρόν πέμπτοι

Η Τότεναμ μετά από 26 γύρους στην αγγλική ελίτ βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έχει 49 βαθμούς στο ενεργητικό, χάνοντας απ’ τη Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μόνο μία μονάδα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια «οι Σπερς» σημείωσαν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι νίκες καταγραφήκαν επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούπορτ Κάουντι, ενώ οι ισοπαλίες συνέβησαν στα ματς με την Λίβερπουλ, Νιούπορτ Κάουντι και Σαουθάμπτον. Σε 13 παιχνίδια εντός έδρας της Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ δέχτηκε 9 γκολ στο δικό της δίχτυ.

Η επιδίωξη της κορυφής-4

Η Άρσεναλ μετά από 26 γύρους βρίσκεται στην έκτη θέση, έχοντας 45 βαθμούς στο ενεργητικό, πέντε μονάδες πίσω από τη Τσέλσι, σε μια τέτοια κατάσταση, ακόμα και εκτός έδρας πρέπει να δρα ενεργά και να κερδίζει βαθμούς. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «κανονιέρηδες» έχουν σημειώσει τρεις νίκες και δύο ήττες, αξίζει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι όλες οι νίκες ήταν εντός έδρας, ενώ οι ήττες εκτός έδρας. Συνολικά εκτός έδρας οι “ερυθρόλευκοι” έχουν παίξει 13 αγώνες: τρεις νίκες και έξι ήττες.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ αμύνεται καλά, ειδικά στο «Γουέμπλεϊ», ενώ η Άρσεναλ εκτός έδρας παίζει ασθενέστερα από ό, τι στο «Emirates», όπως μπορεί να δει κανείς στις στατιστικές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό σύνολο της Άρσεναλ κάτω από 1,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *