The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Славия-08.04

Φιλικά

Κυριακή, 8 Αυγούστου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Στις 8 Αυγούστου θα έχουμε ένα από τα πιο βασικά ντέρμπι του Λονδίνου Τότεναμ εναντίον Άρσεναλ, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στην ιστοσελίδα μας.

Η Τότεναμ είναι σχεδόν χωρίς τον Κέιν

Οι Σπερς έχουν πολλές αλλαγές αυτή τη σεζόν, έχουν ορίσει νέο προπονητή Εσπίριτο Σάντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εντυπωσιάσει πολλούς με τη δουλειά του στην Γούλβερχαμπτον και είναι σε θέση να επιτύχει αποτελέσματα. Η ιστορία με την πώληση του Κέιν στη Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ακόμη τελειώσει, αλλά πιθανότατα ο αρχηγός της ομάδας θα φύγει, αν και η αποζημίωση θα είναι τουλάχιστον 100 εκατομμύρια λίρες. Αυτό το καλοκαίρι η Τότεναμ έχει πουλήσει ήδη το Voith για 15 εκατομμύρια. Τους Euro και Toby Alderweireld για 13 εκατομμύρια, απελευθέρωσαν επίσης τον βετεράνο Joe Hart στη Σέλτικ για 1,2 εκατομμύρια. Ο σύλλογος αγόρασε μόνο τον νεαρό εξτρέμ της Σεβίλλης Brian Gilles έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Άρσεναλ ενισχύει την άμυνα

Οι «κανονιέρηδες» απέτυχαν την περασμένη σεζόν, η ομάδα δεν κέρδισε κανένα τρόπαιο και δεν μπήκε στην ευρωπαϊκή αγωνιστική ζώνη. Καταστροφικό αποτέλεσμα για έναν σύλλογο που στοχεύει πάντα στο Champions League. Η Άρσεναλ ξόδεψε 84 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση αυτό το καλοκαίρι, αγοράζοντας τρεις παίκτες, ενώ ο κεντρικός αμυντικός Μπεν Γουάιτ τους κόστισε τα περισσότερα, 58,5 εκατομμύρια ευρώ. Στους «κανονιέρηδες» δεν αρέσει να αλλάζουν συχνά τεχνικούς, για αυτό το λόγο ο Mikel Arteta είχε άλλη μια ευκαιρία την ερχόμενη σεζόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν πλούσιο ιστορικό αναμετρήσεων, την περασμένη σεζόν οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες στις έδρες τους, η Τότεναμ κέρδισε 2:0 και η Άρσεναλ πήρε εκδίκηση 2:1.

Πρόβλεψη

Οι σύλλογοι είναι εχθροί εδώ και πολύ καιρό, η μετάβαση ενός ποδοσφαιριστή από τη μία ομάδα στην άλλη θεωρείται πραγματική προδοσία. Οι φορείς στοιχημάτων δεν διακινδυνεύουν να δώσουν σε κάποιον πλεονέκτημα, το οποίο φαίνεται αρκετά δικαιολογημένο. Θεωρούμε την ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν ως καλύτερη επιλογή για στοίχημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *