The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Άιντραχτ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Эвертон-15.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – Αγωνιστική 4/6

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Tottenham Hotspur Stadium

Στις 12 Οκτωβρίου Τότεναμ και  Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα παίξουν τον αγώνα τους στο Champions League. Το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι Σπερς πρέπει να ανταποκριθούν στις προσδοκίες

Η Τότεναμ έμοιαζε με το φαβορί της τετράδας της, αν και εδώ δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Μετά τα αποτελέσματα τριών γύρων, οι Σπερς μοιράζονται τη δεύτερη θέση στον όμιλο, μόνο δύο βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Τα πράγματα πάνε σχετικά καλά στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου στον τελευταίο γύρο η ομάδα κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Μπράιτον – 1:0. Η ομάδα είναι τρίτη στο πρωτάθλημα, 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Ο Κόντε προσπαθεί να φτάσει παντού εφόσον τα πάει καλά, ο Ιταλός τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες στην επερχόμενη συνάντηση.

Απρόβλεπτη Άιντραχτ

Οι «αετοί» αγωνίζονται στο Champions League ως νικητές του Europa League, μέχρι στιγμής ο σύλλογος έχει σημειώσει 4 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, κάτι που τους επιτρέπει να μοιράζονται τη δεύτερη θέση στην τετράδα. Αν αξιολογήσουμε την ομάδα με τα αποτελέσματα, η Άιντραχτ κέρδισε πρόσφατα τον ηγέτη της Μπουντεσλίγκα Ουνιόν Βερολίνου 2:0, και στη συνέχεια ηττήθηκε εκτός έδρας από το αουτσάιντερ Μπόχουμ 0:3. Στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος καταλαμβάνει την όγδοη θέση, αν και υπάρχουν μόνο δύο βαθμοί στην πρώτη τετράδα. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, οι αντίπαλοι έδωσαν μια συναρπαστική μάχη με αντεπιθέσεις, η Τότεναμ φαινόταν πιο επικίνδυνη στην επίθεση, αλλά κανείς δεν κατάφερε να σκοράρει – 0:0.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων στην pre-match θεωρούν τους γηπεδούχους ως τα προφανή φαβορί, κάτι με το οποίο συμφωνούμε απόλυτα, ακόμη και στο πρώτο παιχνίδι ήταν αντιληπτό ότι η κατηγορία των Σπερς ήταν υψηλότερη. Ποντάρουν ενεργά στους Λονδρέζους, οπότε η απόδοση στην επιτυχία τους μόνο πέφτει. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε σε καθαρή νίκη των γηπεδούχων στην επερχόμενη μάχη με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *