The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τυνησία εναντίον Νιγηρία: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Nigeria-SouthAfrica-10.07

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Αγώνας για την 3η θέση

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Διεθνές Στάδιο του Καΐρου

Τυνησία

Η Τυνησία δεν κατάφερε να κάνει το προτελευταίο βήμα στην επιδίωξη του επιθυμητού τρόπαιου και τώρα θα ικανοποιηθεί με την ευκαιρία να λάβει την 3η θέση στο ηπειρωτικό Κύπελλο. Αλλά, ειλικρινά, οι «Αετοί της Καρχηδόνας» δεν παίζουν αρκετά καλά για τον τελικό. Στη φάση των ομίλων έπαιζαν πολύ αδύναμα, σημειώνοντας και στους τρεις αγώνες ισοπαλίες. Στα πλέι-οφ η εθνική ομάδα άρχισε επίσης αβέβαια, νικώντας την Γκάνα μόνο στη διαδικασία των πέναλτι. Ενώ το προημιτελικό παιχνίδι η ομάδα έπαιξε υποδειγματικά, κερδίζοντας την Μαδαγασκάρη με σκορ 3:0. Στα ημιτελικά κατά της Σενεγάλης οι «αετός της Καρχηδόνας» απλά δεν είχαν τύχη, έχασαν ήδη στην παράταση λόγω αυτογκόλ, το οποίο ο αμυντικός Bronn έβαλε στο 100ο λεπτό. Έτσι η Τυνησία θα παίξει έναν άλλον αγώνα στο κύπελλο, αλλά για χάλκινα μετάλλια.

Νιγηρία

Οι «Σούπερ αετοί» απέτυχαν να προκριθούν στον τελικό του κυπέλλου, ενώ πολύ πρόσφατα, το 2013, ανέβαζαν ήδη το πολυπόθητο τρόπαιο πάνω από τα κεφάλια τους. Η Νιγηρία δεν θεωρείται τυχαία μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην ήπειρο, κάτι που επιβεβαίωσε και πάλι στο τουρνουά. Στο κουαρτέτο τους οι παίκτες πήραν τη 2η θέση, χάνοντας μόνο στον αγώνα με τη Μαδαγασκάρη (0:2). Οι Νιγηριανοί έπαιξαν πολύ λαμπρά στα πλέι-οφ, με πολλά γκολ. Στους 16 νικήθηκε το Καμερούν με σκορ 3:2, στη συνέχεια οι «Αφρικανοί Βραζιλιάνοι» νίκησαν τη Νότια Αφρική 2:1. Ακολούθησε λυπηρή ήττα στους ημιτελικούς από την Αλγερία, όπου η Νιγηρία έχασε γκολ σε 5ο λεπτό της παράτασης, χάνοντας στο σύνολο της συνάντησης με σκορ 1:2. Το μοναδικό γκολ της ομάδας σκόραρε ο Igalo.

Πρόβλεψη

Η Νιγηρία μπορεί να θεωρηθεί φαβορί στον αγώνα για χάλκινα μετάλλια, αφού οι «σούπερ αετοί» πέρναγαν πιο σίγουρα όλα τα στάδια του τουρνουά και ενδιαφέρονται να λάβουν αυτό το βραβείο παρηγοριάς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Νιγηρίας.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *