The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τυνησία εναντίον Γαλλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тунис-Франция-30.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Education City Stadium

Η Γαλλία έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε θέση στα πλέι οφ. Ως αποτέλεσμα, η αναμέτρηση του 3ου γύρου μετατρέπεται σε τυπικότητα για τη νυν παγκόσμια πρωταθλήτρια. Θα μπορέσει όμως ο αντίπαλος, η Τυνησία, να το εκμεταλλευτεί αυτό; Και τι ενδεκάδα θα χρησιμοποιήσει ο Ντιντιέ Ντεσάν και το προπονητικό του επιτελείο την Τετάρτη; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση σε αποκλειστική πρόβλεψη για έναν ενδιαφέρον αγώνα στις 30 Νοεμβρίου 2022.
Η Τυνησία δεν εντυπωσίασε με τίποτα, αλλά έλαβε «προνομιακούς» όρους προς το τέλος
Οι «αετοί της Καρχηδόνας» ήρθαν στο 2ο σερί τουρνουά αυτού του μεγέθους. Αλλά στη Ρωσία πριν από 4 χρόνια δεν έδειξαν τίποτα. Και τώρα δεν υπήρχαν πολλές ελπίδες για μια σημαντική ανακάλυψη, δεδομένου ότι ο Khazri και άλλοι ηγέτες είχαν γεράσει. Παρόλα αυτά, στον αρχικό γύρο σημειώθηκε η ισοπαλία, οι πραγματιστές Δανοί ικανοποιήθηκαν στο 0:0 για την αρχή. Είναι σαφές ότι ο Jalal Qaderi και το προπονητικό του επιτελείο σχεδίαζαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο αγώνα κόντρα την Αυστραλία, ένα πιθανό αουτσάιντερ της τετράδας, η οποία όμως μπόρεσε να ανοίξει σκορ στα μέσα του 1ου ημιχρόνου και μετά κράτησε το πλεονέκτημα. Από την άλλη, για το τέλος έμεινε παιχνίδι με έναν δυνατό αλλά χωρίς κίνητρο αντίπαλο. Υπάρχει δυνατότητα να κερδίσουν εδώ και τελικά να προσπεράσουν τους ανταγωνιστές για τη 2η θέση.
Η Γαλλία κατάφερε να αφαιρέσει την κατάρα που η ίδια δημιούργησε πριν από 2 δεκαετίες
Η εθνική Γαλλίας το 1998 κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Αλλά μετά από 4 χρόνια υπήρξε μια αίσθηση: δεν προκρίθηκε από τον όμιλο. Παρόμοιο σενάριο έπαιξαν και άλλοι εκπρόσωποι της Ευρώπης – Ιταλία, Ισπανία, το 2018 – Γερμανία. Οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν, προφανώς, θυμόντουσαν αυτή την τάση, όπως και την αποτυχία της ίδιας ομάδας στο περσινό Euro. Υπήρξαν αρκετά παράπονα για το παιχνίδι των «le bleu» τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένου του Πρωταθλήματος Εθνών 2022. Όμως στο Κατάρ η ομάδα δείχνει καλά αποτελέσματα: 4-1 με την Αυστραλία και 2-1 με τη Δανία. Αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς ο Μπαπέ: 1+1 στο πρώτο ματς και διπλό το Σάββατο.
Προηγούμενοι αγώνες
Οι ομάδες έπαιξαν 3 αγώνες συνολικά, όλοι ήταν φιλικοί. Το 2002 και το 2010 σημειώθηκαν ισοπαλίες, ενώ το 2008 οι Γάλλοι κέρδισαν 3:1.
Πρόβλεψη
Η Τυνησία πρέπει απλώς να προσπαθήσει τουλάχιστον να παλέψει για το αποτέλεσμα. Ενώ στους Γάλλους στο γήπεδο θα βγουν αυτοί που πρέπει να αποδείξουν κάτι. Περιμένουμε λοιπόν μια θεαματική μονομαχία και ποντάρουμε στο «σύνολο είναι πάνω από 2,5» (απόδοση 2,08).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *