The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσεχία εναντίον Πορτογαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Чехия-Португалия-24.09

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος  – Αγωνιστική 5/6

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Eden Aréna

Τσεχία

Στο τρέχον Πρωτάθλημα Εθνών, η εθνική Τσεχίας δεν έχει χάσει ούτε ένα εντός έδρας ματς, αλλά στο επερχόμενο εξακολουθεί να θεωρείται προφανές αουτσάιντερ. Αντίπαλος είναι η σοβαρή εθνική Πορτογαλίας, αλλά μακριά από την κορυφαία φόρμα της. Τουλάχιστον, το μαρτυρεί η ποιότητα του παιχνιδιού της με μεμονωμένους παίκτες. Ο Ρονάλντο δεν είναι πια τόσο καλός όσο παλιά, και σκόραρε μόνο 1 γκολ σε 429 αγωνιστικά λεπτά και αυτό από το σημείο του πέναλτι. Οι Γκουέντες, Νέβες και Μουτίνιο σιωπούν για τη Γουλβς, ο Ντιόγκο Τζότο μόλις έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό και ανακτά φόρμα, δεν εντυπωσιάζουν ούτε οι Βιτίνια και Φερνάντες. Ποιος θα κάνει το παιχνίδι;

Η εθνική Πορτογαλίας έχασε στεγνά στη Γενεύη από την Ελβετία (0:1) και παραλίγο να καεί από τους Ισπανούς στη Σεβίλλη, αλλά απέκρουσε στο 82ο λεπτό (1:1). Η απόδοσή της στο Euro αποδείχθηκε επίσης αποτυχημένη, αφού κατάφερε να κερδίσει μόνο 1 παιχνίδι στα 4 – κόντρα στην Ουγγαρία, χάρη στα 3 γκολ για 6 λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Οι Πορτογάλοι έκλεισαν το προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την ήττα από την εθνική Σερβίας και ισοπαλία με τη σχετικά μέτρια Ιρλανδία, κατέλαβαν μόλις τη 2η θέση στον όμιλο και πέρασαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο χάρη στα πλέι οφ. Επιτυχία έτσι και έτσι.

Πορτογαλία

Για σήμερα η Πορτογαλία έχει υποχωρήσει αισθητά, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για την εθνική Τσεχίας. Στο Euro είχε καλύτερες επιδόσεις: κέρδισε 0:2 τους Ολλανδούς, έπιασε την ισοπαλία με τους Κροάτες και, γενικά, άφησε ευχάριστες εντυπώσεις. Η σύνθεση της δεν είναι χειρότερη από αυτή που κατάφερε να σταματήσει το αστρικό Βέλγιο πριν από ενάμιση χρόνο (1:1). Ή αυτής που χτύπησε την Αγγλία την προηγούμενη χρονιά (2:1). Στο τελευταίο ματς οι Τσέχοι έχασαν από τους Ισπανούς στη Μάλαγα, αλλά και χωρίς τον βασικό τους σκόρερ Σικ κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές επικίνδυνες στιγμές. Τώρα είναι υγιής και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Η Τσεχία δεν έχει χάσει ούτε έναν εντός έδρας αγώνα και η Πορτογαλία δεν έχει κερδίσει ούτε έναν εκτός έδρας αγώνα. Στη βέλτιστη σύνθεση και με την υποστήριξη των κερκίδων τους, οι Τσέχοι μπορούν να διατηρήσουν αυτή την τάση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της εθνικής Τσεχίας με απόδοση 2,09.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *