The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσεχία εναντίον Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 11 Οκτωβρίου 2019

Чехия-Англия-11.10b

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Α – 7 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019, 9:45  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Sinobo Stadium

Στο πλαίσιο του έβδομου γύρου των προκριματικών Euro 2020 η εθνική Τσεχίας θα συναντηθεί με την εθνική Αγγλία εντός έδρας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου 2019 στις 9:45 μμ. στην Πράγα.

Εθνική Τσεχίας

Η εθνική Τσεχίας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα Εθνών, χάνοντας την πρώτη θέση από την εθνική Ουκρανίας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής επιτυχαίνει μια χαρά στην κατάταξη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση και προσπερνάει την εθνική ομάδα του Κοσσυφοπεδίου. Σε πρόσφατους αγώνες οι Τσέχοι έχασαν μόνο από τους Κοσοβάρους (2:1), νικώντας ταυτόχρονα τη Βουλγαρία (2:1) και δύο φορές την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου (3:0 και 0:3).

Εθνική Αγγλίας

Η εθνική Αγγλίας κέρδισε το χάλκινο στο Πρωτάθλημα Εθνών, νικώντας την Ελβετία στον αγώνα για τη τρίτη θέση. Την ίδια στιγμή, στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δείχνει καλή απόδοση. Στα πρώτα τέσσερα ματς σημείωσε τον μέγιστο αριθμό βαθμών – 12 και κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο. Πριν από αυτόν τον αγώνα, έχουν ήδη κερδίσει την Τσεχία (5:0), το Μαυροβούνιο (1:5), τη Βουλγαρία (4:0) και το Κοσσυφοπέδιο (5:3).

Πρόβλεψη

Η Εθνική Τσεχίας, αν και δείχνει καλά αποτελέσματα σε πρόσφατους αγώνες, χάνει πολύ. Αυτό ισχύει και για τους Βρετανούς, οι οποίοι στο τελευταίο παιχνίδι έχασαν τρεις φορές από τους Κοσοβάρους. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να ελπίζουμε στις άμυνες και των δύο ομάδων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *